Bence beklemekte biraz yarar var çevrendekiler eğer bağlatırsa geri dönüşlere göre sende deneyebilirsin..Bulunduğum mahallaye kablonet altyapısı geldi bende internetimi değiştirmek istiyorum kablonet kullananlar yardımcı olabilir mi? memnun musunuz
6 ay kadar olmuştur kullanıma başlayalı ancak çevremde kimse daha geçmediBence beklemekte biraz yarar var çevrendekiler eğer bağlatırsa geri dönüşlere göre sende deneyebilirsin..
gecmezde büyük ihtimal. interneti herkese yetiyordur6 ay kadar olmuştur kullanıma başlayalı ancak çevremde kimse daha geçmedi
Kardeşim tavsiye ederim bende TTNET kullanıyordum altyapı geldi Kablonet değiştirdim memnunumBulunduğum mahallaye kablonet altyapısı geldi bende internetimi değiştirmek istiyorum kablonet kullananlar yardımcı olabilir mi? memnun musunuz
100 mbps almayı düşünüyordum bende 50 mbps kaç lira ödüyosunBen de Kablonet kullanıyorum, olduğum binada altyapısı mevcut ve gram şikayetim yok. Sadece bu günlerde biraz ping yükselmişti ama o sorun da çözüldü, şuan 50mb download hızının neredeyse hepsini kullanabiliyorum. Steam'de vs. indirme hızım 15 mb/s'ye kadar yükseliyor genelde, tavsiye ederim.)
uzun bir süredir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim kullanabilirsinBulunduğum mahallaye kablonet altyapısı geldi bende internetimi değiştirmek istiyorum kablonet kullananlar yardımcı olabilir mi? memnun musunuz
80-90 TL civarında ama şuan öyle bi tarife bulman pek mümkün değil gibi, bir de benim kullandığım internet zamanlı, saat akşam 9'dan sonra indirme hızı 20 mbps'ye kadar düşüyor.100 mbps almayı düşünüyordum bende 50 mbps kaç lira ödüyosun