Kablonet kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bulunduğum mahallaye kablonet altyapısı geldi bende internetimi değiştirmek istiyorum kablonet kullananlar yardımcı olabilir mi? memnun musunuz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bence direkt geçme, yeni geldiyse sıkıntılar çıkabilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bulunduğum mahallaye kablonet altyapısı geldi bende internetimi değiştirmek istiyorum kablonet kullananlar yardımcı olabilir mi? memnun musunuz
Bence beklemekte biraz yarar var çevrendekiler eğer bağlatırsa geri dönüşlere göre sende deneyebilirsin..

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
biraz bekle mahallede kablonete geçen illahi biri olacaktır. gelen gideni aratır o yüzden beklemekte fayda görüyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
bence geçme. kablonet sıkıntılı olabiliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
türknete geç dostum kablonet kullanan arkadaslarım var bazı geceler kesintio olujyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yeni kurtuldum. Kablonette pingin diğer firmalara göre her zaman 20-30 daha fazla olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu memnunum bir sıkıntı yok sadece wifi'ye 5 6 kişi bağlandığı zaman biraz yavaşlama yapıyor. Ama benEthernet kabloyla kullanmanı tavsiye ederim

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
ilk defa duyuyorum suan sizden ama internettten baktım ınsanlar memnun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kablonet bizim bulunduğumuz bölgede fazlasıyla iyiydi ama arkadaşım'da kablonet kullanıyor ve o bir takım sorunlar yaşadı diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben de Kablonet kullanıyorum, olduğum binada altyapısı mevcut ve gram şikayetim yok. Sadece bu günlerde biraz ping yükselmişti ama o sorun da çözüldü, şuan 50mb download hızının neredeyse hepsini kullanabiliyorum. Steam'de vs. indirme hızım 15 mb/s'ye kadar yükseliyor genelde, tavsiye ederim. :))

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
türknet derim başka bişey demem

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeşim tavsiye ederim bende TTNET kullanıyordum altyapı geldi Kablonet değiştirdim memnunum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben de Kablonet kullanıyorum, olduğum binada altyapısı mevcut ve gram şikayetim yok. Sadece bu günlerde biraz ping yükselmişti ama o sorun da çözüldü, şuan 50mb download hızının neredeyse hepsini kullanabiliyorum. Steam'de vs. indirme hızım 15 mb/s'ye kadar yükseliyor genelde, tavsiye ederim. :))
100 mbps almayı düşünüyordum bende 50 mbps kaç lira ödüyosun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
uzun bir süredir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
100 mbps almayı düşünüyordum bende 50 mbps kaç lira ödüyosun
80-90 TL civarında ama şuan öyle bi tarife bulman pek mümkün değil gibi, bir de benim kullandığım internet zamanlı, saat akşam 9'dan sonra indirme hızı 20 mbps'ye kadar düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...