zaten firmanın verdiği modem bu ama kablosuzu bağlantısı kötü gibi geldiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu öneririm, ama internette sorun yaşamıyorsan, modem sağlamsa almanı tercih etmiyorum, kablonet modemi biraz pahalıdır bilgine.
Belirttiğin modemi daha önce kullandım ve aşırı ısınma ve restart sorunu var modemde download da,online oyunda vb aşırı ısınıp kendini kapatıyor asla önermem boş öneride bulunmayın önerdiğiniz modemi araştırın.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
knk modem olarak
Tenda D402 var efsaneee tavsiye ederim
Osmancan adsl2 ve vdsl modem oTenda D305 300 Mbps Kablosuz 4 Port Adsl2+ Modem uygun cok iyi tavsıye ederım
Osmancan adsl2 ve vdsl modem oTenda D305 300 Mbps Kablosuz 4 Port Adsl2+ Modem uygun cok iyi tavsıye ederım
cabbar o modem kablonete uymazKral Tenda markasının D402 modeline bir göz atabilirsin çok profesyonel değil fakat gündelik ihtiyaçlarını karşılar
İso comagene mi o nedir ?Modem Degisdiriceksen fodofene ye gec
Kesinlikle hatta direkt fes et anlaşmayı falanBelirttiğin modemi daha önce kullandım ve aşırı ısınma ve restart sorunu var modemde download da,online oyunda vb aşırı ısınıp kendini kapatıyor asla önermem boş öneride bulunmayın önerdiğiniz modemi araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?