Kablosuz bağlanan cihazların hızını düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kablo ile bağlanmaktayım ve evde çok kişi olduğumuz için online oyuna girince pingim tavan yapıyor oynanır gibi olmuyor modem arayüzünden, kablosuz seçeneklerinden iletim gücünü %20 civarı diğer yazan şeyleride, düşürüyorum fakat çok bi etkisi olmuyor daha ne yapmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim, aşşağıda kablosuz, ağda bulunan bütün seçeneklerin resimlerini koyuyorum hangisini açıp hangisini kapatmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? (Lütfen yorum kasmak için mesaj atmayın repliyorum.)

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    61.3 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    55.9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    73.6 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (18).png
    Ekran Görüntüsü (18).png
    64 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    61.5 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    58.1 KB · Görüntüleme: 34
BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
açıkçası söylemem gerekirse hız sınırlama çokta birşeye yaramıyor bende adsl internet kullandığım zamanlar evdekilerin internete abanmalarından şikayetçi olduğum için hızlarını 4mbps ye kadar düşürmüştüm ama ona rağmen pingde en ufak değişme olmamıştı altyapın varsa paketini yükseltmeni tavsiye ederim adsl den fibere geçtim kafa rahat şuanda

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
modem üzerinden nasıl yaparsın bilmiyorum ama pc ye kurulan bazi programlar var intarnete bağlı olan kişilerin bağlantısını kesebiliyorsun direk onları dene

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var evde 4 kişiyiz(ben dahil) abi ne yapıyorlarsa bu internette pingim 800'lere çıkıyor yani inanılmaz birşey : ben modem arayüzünden interneti kapatıyorum internet bozuldu diyorum yiyorlar nereye kadar gidecek bakalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...