Kablosuz Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba. Fiyat olarak 3000 tl yi geçmeyecek şekilde kablosuz kafa üstü kulaklık aramaktayım. Genel olarak oyun için kullanacağım bazen de müzik. Önerisi olan var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
jblin kablosuz kulaklıklarından kullanıyorum bence mikrofonu çok iyi olmasa da verdiğin paraya değer

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba. Fiyat olarak 3000 tl yi geçmeyecek şekilde kablosuz kafa üstü kulaklık aramaktayım. Genel olarak oyun için kullanacağım bazen de müzik. Önerisi olan var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rm-w1 Fury yada
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tuf Gaming H1 Wireless ikiside bildiğim mükemmel kulaklıklar rampage biraz daha iyi ama asusta kötü değil hakkını veriyor paranın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
corsair void elite rgb 7.1 surround kablosuz
fiyat 3k tl ye yakın ama kaliteli kulaklık
mikrofonu için kısık sesli diyorlar ama bence bir problem yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
3000 tl bandı cok fazla hocam ıstedıgını al tabıde pc ıcın soruyorsan rampage comfort baya baya ıyı telefon ıcın soruyosan jbl ın son modellerını al gıtsın paran da var hem. şayet çok iyi bırsey ıstıyorsan pc de ozaman git steeel series artic serisinden bır klaklık al buda olabılır.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Razer Kraken veya HyperX Cloud

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
STELL series artics 1 e bak knkm baya kaliteli daha üst modellerinede bakabilirsin güvenilir bir marka mikrafonu sesi kaliteli bassları çok iyi vuruyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
jbl tune 500bt almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
SteelSeries önermem bu arada fakat Corsair'in void elite serisi çok güzel öneririm. Kendim SteelSeries kullanıcısıyım ona göre yazdım yorumu.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Air pods kullan başka bişeye gerek yok

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/
benim formumdur senin bakarsan begendigin vardir

1. HyperX Cloud Flight: Bu kulaklık, kablosuz özgürlüğü ve oyun odaklı performansı bir araya getirir. Uzun pil ömrü, rahat tasarım ve 50mm sürücülerle iyi ses kalitesi sunar.

2. SteelSeries Arctis 7: Bu kulaklık, kablosuz bağlantı, rahat bir tasarım ve yüksek kaliteli ses performansı sunar. Özel Discord sertifikası, uzun pil ömrü ve mikrofonunun netliği gibi özelliklere sahiptir.

3. Razer BlackShark V2 Pro: Bu kulaklık, kablosuz özgürlüğü ve üstün ses performansını bir araya getirir. THX Spatial Audio desteği, 50mm sürücüler ve rahat tasarımı ile dikkat çeker.

4. Corsair VOID RGB ELITE Wireless: Bu kulaklık, kablosuz bağlantı, RGB aydınlatma ve iyi bir ses performansı sunar. Yumuşak kulak pedleri ve hafif tasarımıyla uzun süreli kullanımda rahatlık sağlar.

5. Logitech G533: Bu kulaklık, kablosuz bağlantı, iyi ses kalitesi ve uzun pil ömrü sunar. Çoklu platform uyumluluğu ve ses denetim düğmeleri gibi kullanışlı özelliklere sahiptir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
jbl in i tane vardı da adını unuttum biraz kucuk goril faruktaki gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Sennheiser Momentum 3 Wireless ANC​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...