Kablosuz mouse neden çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Beyler yıllardır kablolu mouse kullanıyorum ama 2-3 ay önce kablosuz mousea geçtim. Dün mouseun altındaki ışık yanıp yanıp sönmeye başladı ve birden bozuldu. Pili çıkarıp taktığımda düzeldi ama 10dk falan kullandıktan sonra tekrar gitti. Bugün tamamen çalışmıyor ve ışık da yanmıyor. Pili bitti mi demek yoksa başka bir sorunu mu var?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kısa devre falan yapmıştır içindeki leyimler falan zarar görmüştür vurma gibi bir eylemde bulunduysan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
usb girişi sıkıntılıdır belki

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
aygıt yöneticisinden kontrol et

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
  1. Öncelikle bazı güç göstergelerini (farenizin led göstergeleri ya da varsa yan taraftaki ayar tuşları) kontrol ederek kablosuz farenizin güç aldığından emin olun.
    • Farenizin bir güç açma kapama anahtarı varsa, genellikle alt taraftadır. Mutlaka kontrol ediniz.
  2. Fare açık görünmüyorsa, pillerini değiştirin
  3. Kablosuz farenizin, bilgisayara bağlı olan adaptörünün iletim menzili içinde olduğundan ve çok fazla nesne tarafından engellenmediğinden emin olun.
  4. Kablosuz USB adaptörünün bağlantısını kesin ve farklı bir bağlantı noktasına takmayı deneyin.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mauseun markası ne eger teknosanın mauseuysa onlar baya arızalı oluyor götürüp degiştirtmeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
relaxla pil bitmiş yanıp sönüyor demişsin zaten pil tak dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...