Kablosuz oyuncu mouse u arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fiyat aralığım 100 - 200 tl. Kablolu mouse kullanmanın çilesini bayağıdır çekiyorum. Kablo oraya buraya takılarak oyunumu engelliyor. Bildiğiniz güzel kablosuz mouse tavsiyelerinizi alabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
razer mambaya bakabilirsin hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyorsun bide

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben de hem kablosuz hem gamer hem de silent mouse aramıştım fakat ulamadım. mouse tıklama sesine aşırı derecede ayar olan bir insanım. silent mouse laar var birkaç model fakat küçük ve işlevsizler. hem işlevsel tuşlar olsun hem kablosuz olsun hem de sessiz olsun istiyorum. bilen aydınlatırsa çok sebvinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bunu öneriyorum uygun fiyata
Fiyatı ve özellikleri falan bayağı iyi. Çok teşekkürler knk araştıyorum onu şimdi.
Post automatically merged:

ben de hem kablosuz hem gamer hem de silent mouse aramıştım fakat ulamadım. mouse tıklama sesine aşırı derecede ayar olan bir insanım. silent mouse laar var birkaç model fakat küçük ve işlevsizler. hem işlevsel tuşlar olsun hem kablosuz olsun hem de sessiz olsun istiyorum. bilen aydınlatırsa çok sebvinirim
Sesi çok takıyorsan aradığın mouse u bulman çok daha zor olur. Benim söylediğim fiyatlardaki mouseların genelde aynı ve pek de güzel olduklarını söyleyemem.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Razer olduğu için sanırım biraz pahalı. 1500 tl bir mouse a vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum :/
hem razer olduğu için hem de kablolu ve kablosuz olarak çalılabiliyor o tarz mouse pek yok o yüzden de biraz pahalı

Üye
7 HİZMET YILI
pahalı bn kullnaıyorum bnmıkı ucuz 15 tl ama gerkesız onun sarzı var pılı var onlar la ugrasma yada alcaksan paraya kıy hemk kablolu hem kablosuz secenklerı olandan al pahalı ama

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fp ürünü tavsiye ederim Rampage Smx-g72

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
normal bi maus da ala bilirsiniz a4tech hem güzel hem ucuz

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
O fiyat bandında kablosuzlar iyi olmuyor hocam. kesinlikle kablolu al. Kablo çok problem yaratıyorsa kabloyu pay bırakarak bant ile sabitleyebilirsin.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
evereest smw 777 sesi biraz kötü onun dışında pek bi sıkıntı yaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...