Kabus hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
az önce seçkin hesap oldum ve kabus hileyi indirdim videodaki yapılan her şeyi yaptım yalnız oyunda ki menüyü bile görmeden oyundan attı 2-3 defa denememe rağmen sonuç aynı hileyi kapatıp girdiğimde ise 2120 yılına kadar ban yemişim sebebi nedir nerede hata yaptım hileyle oyuna bile giremedim pratice moda bile girmedim

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Windows sürümünden kaynaklı olabilir. Windows sürümü kaç ? Hile Windows 1909 sürümüyle çalışıyor.

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
nasıl ya birde ban atmış direk,bu girenler nasıl giriyor o zaman,byypası kendınden denıyordu,hayda geçmiş olsun.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Daha önceden başka bir hile kullandıysan memory hackers sitesinden haricinde pc de kalıntı dosyalar bırakmıştır illaki o kalıntılar yüzünden ban yemiş olabilirsin. Hileyi oyunu pencere modundayken inject edersen daha sağlıklı çalışacaktır.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
defejnder kapa drıver guncelle acaba hıleyı nası baslatyıosun bununda onemı var dostum bılgın olsun ben sıkıntı yasamıyorum virus tehdıtlerını kapa ful aımbot kullanırsan zaten ban kaçınılmaz olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Antivürüsünü kapat hile algınmıstır dostum
Post automatically merged:

Hileyi nasıl başlattığınlada alakalıdır

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok saçma bi olay seninkisi defender control indirip ordan kapatır mısın birde antivirüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...