Kabus hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
az önce seçkin hesap oldum ve kabus hileyi indirdim videodaki yapılan her şeyi yaptım yalnız oyunda ki menüyü bile görmeden oyundan attı 2-3 defa denememe rağmen sonuç aynı hileyi kapatıp girdiğimde ise 2120 yılına kadar ban yemişim sebebi nedir nerede hata yaptım hileyle oyuna bile giremedim pratice moda bile girmedim

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Windows sürümünden kaynaklı olabilir. Windows sürümü kaç ? Hile Windows 1909 sürümüyle çalışıyor.

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
az önce seçkin hesap oldum ve kabus hileyi indirdim videodaki yapılan her şeyi yaptım yalnız oyunda ki menüyü bile görmeden oyundan attı 2-3 defa denememe rağmen sonuç aynı hileyi kapatıp girdiğimde ise 2120 yılına kadar ban yemişim sebebi nedir nerede hata yaptım hileyle oyuna bile giremedim pratice moda bile girmedim
nasıl ya birde ban atmış direk,bu girenler nasıl giriyor o zaman,byypası kendınden denıyordu,hayda geçmiş olsun.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Daha önceden başka bir hile kullandıysan memory hackers sitesinden haricinde pc de kalıntı dosyalar bırakmıştır illaki o kalıntılar yüzünden ban yemiş olabilirsin. Hileyi oyunu pencere modundayken inject edersen daha sağlıklı çalışacaktır.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
defejnder kapa drıver guncelle acaba hıleyı nası baslatyıosun bununda onemı var dostum bılgın olsun ben sıkıntı yasamıyorum virus tehdıtlerını kapa ful aımbot kullanırsan zaten ban kaçınılmaz olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Antivürüsünü kapat hile algınmıstır dostum
Post automatically merged:

Hileyi nasıl başlattığınlada alakalıdır

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok saçma bi olay seninkisi defender control indirip ordan kapatır mısın birde antivirüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...