Bu Ne Hız MÜBAREK
Onaylı Üye
kanka ben bekleyemem .DPubg lite ta zaten sıkıntı var hilenin güncellenmesi lazım
Yapacak birşey yok kardeşim pubg mobil gir sendekanka ben bekleyemem .D
pubg mobile sarmıyor ya gerçek pubg ondada hile açılmıyor pre kazandık kullanamıyoruz .d şansım yokYapacak birşey yok kardeşim pubg mobil gir sende
windows 8.1 pro 64 bit 4gb ekran kartı 6gb ram 2 trebayt hdd + pubg litede orta alınca gafikler bulanıklaşıyor nası gideririzİşletim sistemin nedir
bilmiyorumda bu bulanıklıgı peki nasıl gidericez ?Ben pubg lite hilesini sadece windows 10 x64 bit de çalıstığını sanıyordum
dokuyu ultraya çek gerisiini lowa al düzelir .d bide hile launch game dedikten sonra launcherden başlatıcaksın sonra oyuna inject oluyor bide w8 de sanırım çalışmıyor ama denewindows 8.1 pro 64 bit 4gb ekran kartı 6gb ram 2 trebayt hdd + pubg litede orta alınca gafikler bulanıklaşıyor nası gideririz
olursa saoldokuyu ultraya çek gerisiini lowa al düzelir .d bide hile launch game dedikten sonra launcherden başlatıcaksın sonra oyuna inject oluyor bide w8 de sanırım çalışmıyor ama dene
dynamıc resultiondanda olur nasıl yazılıyorsa onu 100 e çek sonra orda tik var kapabilmiyorumda bu bulanıklıgı peki nasıl gidericez ?
pencere modunda açmayı deneaaaaaaaaaaaaaah olmadı gene ama teşekkürler bulanıklık gitti hile olmadı
suana kadar bı sıkıntı yok oyundaydım az once kabus ıle 38 kıl alıp cıkdım sorunsuz bı sekılde calısmakda surumunu ve ekranın tam ekran olmadını kontrol et olmaz ıse senden kaynaklı kankamPubg lite ta zaten sıkıntı var hilenin güncellenmesi lazım
Kankam Hıleyı Oyunu acdıktan sonrada ınejkct edebılırsınız kenarsız moda alıp loder calıstırıp uı den hıleyı yukleyın benım kullandıgım yontem budokuyu ultraya çek gerisiini lowa al düzelir .d bide hile launch game dedikten sonra launcherden başlatıcaksın sonra oyuna inject oluyor bide w8 de sanırım çalışmıyor ama dene
Yok zaten ben kullanmıyorum o hileyi ama çoğu kullanıcıda aynı şikayet olduğu için güncellemeyle çözerler diye düşünüyorum şimdiki hileler windows 7 gibi eski sürümlerde hata verebiliyor.suana kadar bı sıkıntı yok oyundaydım az once kabus ıle 38 kıl alıp cıkdım sorunsuz bı sekılde calısmakda surumunu ve ekranın tam ekran olmadını kontrol et olmaz ıse senden kaynaklı kankam
hıle zaten wın 10 1903 1909 da calısyor bu hata deıldır kıYok zaten ben kullanmıyorum o hileyi ama çoğu kullanıcıda aynı şikayet olduğu için güncellemeyle çözerler diye düşünüyorum şimdiki hileler windows 7 gibi eski sürümlerde hata verebiliyor.
Aynen öyle ama bazı arkadaşlar hilenin çalışmadığını sanıyolar halbu ki windows 7 olsun xp olsun bunlar artık desteklenmiyor.hıle zaten wın 10 1903 1909 da calısyor bu hata deıldır kıacıklama kısmında sanırım bu yazıyordu suanda ben bır kere bıle hata almadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?