Çözüldü KabusLite pbg Lite Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ne Hız MÜBAREK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle merhabalar ben kekin yapılışını izledim aynısını yaptım fakat başalt bastıgım an siyah ekran geliyor 3 dk sonra launchere atıyor bu kekin oyun içi ayarlarını bilen varsa bide ekran boyutu ayarlarını bilen varsa atabilirmi ? ben 2 3 yöntem denedim olmadı lütfen destek lazım açılmıyor !

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Pencereli moda al.
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile win10 da çalışıyor ayrıca birde çerçevesiz mod da dener misin

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
windows 8.1 pro 64 bit 4gb ekran kartı 6gb ram 2 trebayt hdd + pubg litede orta alınca gafikler bulanıklaşıyor nası gideririz
pubg lıte konusunun ıcıındede yazıyor hangı surumlerde calıstıgını ıstersen konusuna bakıp daha detaylı bılgı sahbı olablrısın dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle merhabalar ben kekin yapılışını izledim aynısını yaptım fakat başalt bastıgım an siyah ekran geliyor 3 dk sonra launchere atıyor bu kekin oyun içi ayarlarını bilen varsa bide ekran boyutu ayarlarını bilen varsa atabilirmi ? ben 2 3 yöntem denedim olmadı lütfen destek lazım açılmıyor !
Hilenin ya güncellemesi geldi yada fix yemiştir bende tam bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şahsen pcnin max ekran çözünürlüğünü kullanıyorum launcher kısmında hileyi açıyorum ve 2.açılan pencere kapanmadan hızlıca oyunu başlatıyorum bir süre sonra ekran geliyor (10-15 saniye) eğer sende zaten adımları izlemişsin sana tavsiyem

microsoft visual c++ ve directx hepsini güncellemen olacaktır. Büyük ihtimalle bunu güncelledikten sonra düzelmesi muhtemeldir eğer düzelmezse lütfen belirt ve bazı windows sürümlerine uygun olmayabiliyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...