Süper Üye
kog kasıyorum bakalım kaçıncı olacam
10 maçdan sonra mı sıralamaya giriyoztahminen kog oyuncusu az ve rahatlıkla 50 maça öyle bir yere gelirsin ki anlatamam diyelim 40 maç attın kazandın 10 maç kaybettin rahat ilk 100 e girersin ama 20 maçta falan da girebilirsin
evet kanka sen 15 yap onu işte tamamdır bu arada sc ile rahat ilk 100 e girersin10 maçdan sonra mı sıralamaya giriyoz
o kadar hızlı olmuyo knk o ilk 100e girme işi falan surekli oynaması lazımtahminen kog oyuncusu az ve rahatlıkla 50 maça öyle bir yere gelirsin ki anlatamam diyelim 40 maç attın kazandın 10 maç kaybettin rahat ilk 100 e girersin ama 20 maçta falan da girebilirsin
haklısın kanka ama adam sc yani wr nin içinden geçicek o yüzden bence girer yao kadar hızlı olmuyo knk o ilk 100e girme işi falan surekli oynaması lazım
mid genelde arada adchangi lane oynuyorsun dostum
full olunca cs yi bırakıyorum kankafarmada dikkat et knk csler kötü baya
knk boyle scyle kasan cok insan vardı 50 maçta ilk 100 demeyelimdi ilk 500e falan gelir bi sureden sonra yavaslıyo zaten ilerlemehaklısın kanka ama adam sc yani wr nin içinden geçicek o yüzden bence girer ya
cs de ekstra puan veriyor onun için bence önem ver sıralamada yardımı dokunabilirmid genelde arada adc
Post automatically merged:
full olunca cs yi bırakıyorum kanka
haklısın hacı bu arada onaylı üye ne zaman olurum benknk boyle scyle kasan cok insan vardı 50 maçta ilk 100 demeyelimdi ilk 500e falan gelir bi sureden sonra yavaslıyo zaten ilerleme
knk hesabının olusturulma suresi 5 gunu geçmişse bi 1 2 saate max olursunhaklısın hacı bu arada onaylı üye ne zaman olurum ben
bir kaç saat içinde onaylı üye olursun knkhaklısın hacı bu arada onaylı üye ne zaman olurum ben
kanka hesap 2017 den kalmaknk hesabının olusturulma suresi 5 gunu geçmişse bi 1 2 saate max olursun
oha mqkanka hesap 2017 den kalma![]()
valla heyecanlıyım sc açıp abimleri trollüyecem 30 yaşında hala lol oynuyor hayatsız