Uzman Üye
e sim kullanılmadıysa daha önceden 4 ay kullanabiliyorsun çift hatlıysa öteki hatta geçip ordan da 4 ay kullanabiliyorsun her yıl başında da 4 ay hak veriyor yanlış bilmiyorsamkonu dışı bilgi lazım yurtdışı iphone alıp e sim ile kullanabiliyor muyuz ?
evet direk giderimei gider kardeşim evet.
yok aga ya anlasam zaten sormam kendim yaparım direkDüşük bir ihtimal imei gitme şansı var maalesef ne kadar dirençli de olsa ama güncellemeni yapıp imei gitse bile herhangi bir telefoncuda tekrar cüzi bir miktar karşılığında (150-200₺) imei attırabilirsin. Ben konuya hakimim imei yi kendim atacağım diyorsanız o sizin kararınız.
benimde bi fikrim yok tanıdık var söylüyorum parasını veriyorum o bana telefonu veriyorBişey sorabilirmiyim doğu illerinden kaçak olarak getiriyorsunuz değil mi ben küçükken de benim kuzenim 1000 liraya kaçak redmi getirmişti zamanında yani bu kaçak olayı nedir?
telefoncular atıyorlar 150 200 tl arasıyok aga ya anlasam zaten sormam kendim yaparım direk
O halde güncellemeyi yaptığında imei gitmesi durumunda bir telefoncuya götürüp imei attırmanı öneririm.yok aga ya anlasam zaten sormam kendim yaparım direk
ben kullanıyorum suan normal sim ile 120 gun sonra e sim e geçicem her yıl yenileniyor birde kapanır ise iphone 6 gibi leş bir cihaz alıp ikisini birbirine eşlersen yeni olan cihazdan konuşma vs herşeyini kullana biliyorsunkonu dışı bilgi lazım yurtdışı iphone alıp e sim ile kullanabiliyor muyuz ?00.
onu uzatıcaklarmıs sanırım suan ben o şekilde kullanıyorume sim kullanılmadıysa daha önceden 4 ay kullanabiliyorsun çift hatlıysa öteki hatta geçip ordan da 4 ay kullanabiliyorsun her yıl başında da 4 ay hak veriyor yanlış bilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?