Redmi Note 12 Pro root nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. Maalesef root atma kilidi var. Root atılmıyor telefona ve bu yüzden hiçbir dosya erişimi yapamıyorum. Herhangi bir oyuna data erişim oluyor ama içerisine dosya atmaya kalktığım zaman iptal oluyor. Zarchive olmuyor. Telefonun ana dosya klasörünü sıfırladım. İzinleri zarc vermeme rağmen yine erişim yok. RS dosya yöneticisi denedim, onda da izin yok. Root atılmıyor, erişim yok. Hiçbir oyuna dosya atamıyorum. Tilt oldum, yardım edebilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İstediğiniz işlemi eğer bilgisayar varsa bilgisayara araci kablo ile telefonu baglayip bilgisayar üzerinden halledebilirsiniz veya root için oem kilidi açmaniz gerekiyor diye biliyorum fakat yapacaginiz işlemler sonunda telefon güncelleme almayabilir o yüzden başta belirttiğim risksiz çözüm iyi forumlar ;)

Sizin için biraz araştirdim:
Alıntı:
Cihazın OEM kilidi açıksa telefona Magisk indirmeniz lazım. İndirdikten sonra Magisk'e girip yükleye basın ve 'bir dosya seçin ve yamalayın' basın sonra Redmi Note 12 Pro internetten stock ROM dosyasını PC indirip içinde yer alan boot. İmg dosyasını telefona atıp Magisk ile yamalayın. Yakalama bitdikden sonra telefonun download klasöründe Magisk'in img dosyasını PC atıp ismini boot.img olarak değiştirin. En son yapılacak olan işlem ise minimal ADB dosya konumunu açıp yeni boot. İmg dosyasını oraya atmak. Telefonun Fastboot moduna alın ve PC bağlayın minimal ADB açın ve komutları girin.
Fastboot devices.
Fastboot flash boot boot.img.
Fastboot reboot.
İşlem bitdi telefon rootlarndı.
-Metin Bana Ait Değil-

Üye
2 HİZMET YILI
İstediğiniz işlemi eğer bilgisayar varsa bilgisayara araci kablo ile telefonu baglayip bilgisayar üzerinden halledebilirsiniz veya root için oem kilidi açmaniz gerekiyor diye biliyorum fakat yapacaginiz işlemler sonunda telefon güncelleme almayabilir o yüzden başta belirttiğim risksiz çözüm iyi forumlar ;)

Sizin için biraz araştirdim:
Alıntı:
Cihazın OEM kilidi açıksa telefona Magisk indirmeniz lazım. İndirdikten sonra Magisk'e girip yükleye basın ve 'bir dosya seçin ve yamalayın' basın sonra Redmi Note 12 Pro internetten stock ROM dosyasını PC indirip içinde yer alan boot. İmg dosyasını telefona atıp Magisk ile yamalayın. Yakalama bitdikden sonra telefonun download klasöründe Magisk'in img dosyasını PC atıp ismini boot.img olarak değiştirin. En son yapılacak olan işlem ise minimal ADB dosya konumunu açıp yeni boot. İmg dosyasını oraya atmak. Telefonun Fastboot moduna alın ve PC bağlayın minimal ADB açın ve komutları girin.
Fastboot devices.
Fastboot flash boot boot.img.
Fastboot reboot.
İşlem bitdi telefon rootlarndı.
-Metin Bana Ait Değil-
telefoncuya götürdüm pek anlamadığım için telefonu kapatıp açtı bu telefona root atılmıyor dedı kilitli falan dedi (3 telefoncuda aynı yorumu yaptı)
bılgısıyar usb ile dosya aktarımı yapıyorum ancak dosyalar gitmiş gibi gözüküyor ama işlevsiz oluyor. nasıl anlatsam diyelım x isimli dosya x isimli atıyorum normal şartlarda bilirsin değiştir-ustune yaz kopyala gibi uyarılar yazar herhangi bir uyarı vermiyor 10 defada atsam dosya atılıyor ama bir işlem olmuyor. ve aklımda soru işareti var oem acmasına açılır geliştirici seçeneklerden. ancak oem dediğimiz olay ne :) root veya rom atmadan dosya aktarımı yapabılırmıyım acaba oem açsam.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hocam yenilerinde root sıkıntı oluyor gibi söylentiler duydum ne kadar doğru bilinmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk çoğu telefoncuda yapıyolar en azından bizim burdakinde

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
bence rootlama imei adresi kayıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...