Kadim Efsun Nesnesi Oto Yapmak İçin Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kulağa biraz garip gelebilir. Oynadığım serverda efsun nesnesi yok fakat kadim efsunla 75 silahlarının efsunları değişebiliyor. Bunun için Kadim efsun nesnesi ile çalışan bir efsun botu yapabilecek birisi ya da hali hazırda varsa yardımcı olacak lütfen iletişime geçebilir mi ?

Python ile yazılmış birkaç efsun botunda Efsun nesnesi Vnumunu kadim efsununki ile değiştirerek denedim fakat çalışmadı. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum....

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk öyle bişey daha hiç görmedim dediğin gibi normal efsuın botu var ama kadim oldupğunu pek sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Python ile yazılan efsun botlarını kullanarak deneme yapıldığında ve yerinde bir tedavi yöntemi uygulanmadığında, ancak bazı teknik sorunlarla karşılaşmanız olasıdır hocam. Vnum uyumsuzluğu gibi birçok sorunla karşılaşabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Python ile yazılan efsun botlarını kullanarak deneme yapıldığında ve yerinde bir tedavi yöntemi uygulanmadığında, ancak bazı teknik sorunlarla karşılaşmanız olasıdır hocam. Vnum uyumsuzluğu gibi birçok sorunla karşılaşabilirsin.
Tam olarak dediğiniz gibi oldu hocam hala başaramadım. Python da pek iyi bilmiyorum görüntü işleme kullanarak istediğim değer aralığı gelene kadar mouse sol click attırmaya çalışacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...