Kadın patron ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
6-8 aydır çalıştığım işyerindeki kadın patrona yarın işyerine geç geleceğim ile ilgili bahane yazacaktım, klavye tuşlarına rastgele basa basa düşünürken telefon real kelimesi yerine öngörücü yazıcı yüzünden regl kelimesini seçti patron yanıt olarak :d yazdı ne yapmam gerekiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sen yazdıysan cevap olarak : Klasik telefonum otomatik düzeltme açık kalmış özür diliyorum.

Yaz zaten pek umursayacağını sanmam

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sen yazdıysan cevap olarak : Klasik telefonum otomatik düzeltme açık kalmış özür diliyorum.

Yaz zaten pek umursayacağını sanmam
lan asıl sorun orda muhtemelen telefon elindeymiş direk görüldü attı sonrada mesajı direk yazdı ne yapacağımı bilemedim

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
seni tanıyor biliyorsa öyle bir şeyi isteyerek yazmayacağını bilir durumu belirtir özür dilersin olur biter.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Regl kelimesinde utanacak bir şey yok. Muhafazakar bir ülkede olduğunuz için garipsiyorsunuz tabi. Ek olarak yanlışlıkla göndermişsin, durumu açıklarsan patronunun umursayacağını hiç sanmıyorum. Korkacak bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Durumu patronuna güzel bir dille açıklarsan anlayışla karşılayacaktır regl utanılacak bir kelime veya bir durum değil insanın doğasıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...