Denecek bir şey yok. Gönül isterdi ki hiç ceza almasın, ancak sonuçta karşı taraftanda bir can gitti. Bu olay tartışmaya çok açık, kimine göre Kadir Şeker haklı, kimine göre öldürülen adam haklı bence ceza vermekten ziyade topluma kazandırılabilirdi. Bu cezadan sonra kadın cinayetlerinin artacağını düşünüyorum, milletin pisi pisine hapise girmek isteyeceğini sanmıyorum.
Kadir'in ceza almasının başlıca sebebinden biri kadının şikayetçi olması. Bu ülkede adalet sadece bir isim olduğunu tekrar görmüş olduk. Şimdi ise kimse yardım etmeye bile kalkışmayacaktır.
Denecek bir şey yok. Gönül isterdi ki hiç ceza almasın, ancak sonuçta karşı taraftanda bir can gitti. Bu olay tartışmaya çok açık, kimine göre Kadir Şeker haklı, kimine göre öldürülen adam haklı bence ceza vermekten ziyade topluma kazandırılabilirdi. Bu cezadan sonra kadın cinayetlerinin artacağını düşünüyorum, milletin pisi pisine hapise girmek isteyeceğini sanmıyorum.
adaletin terazisi dengesiz ve gözleri bağlı
Tamam çoçuk bir kadını ölmekten kurtarmış ama bilinerek yapılan bir olay olmadığından dolayı
bu adalet neye göre işleniyor bilmiyoruz
kadir şeker ceza almasaydı gelecekteki cinayetlerin önü açılacaktı. bir kadın birini tutup kocasını öldürtebilirdi sonra da beni koruyordu diye ceza almamasını sağlayabilirdi. ne olursa olsun kadir şeker bir katil ve hakettiği cezayı aldı