- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Arkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
Hocam nasıl yapılıyor veya video felan varmıelmas hilesi vardı sen son ama bug da vardı
Knk ben yapmıştım gol hilesi ama şuan paylaşmıyorlarYok bu oyunun hilesi var diyene de inanma zamanında oynarken ben de çok araştırdım ne elmas hilesi ne de başka bir hile yok ne yazık ki
yok diye biliyorum hocam maalesefArkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
Eskiden bende rakip dondurma hilesi vardi ama bulamıyorumArkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
APK DAYI VEYA ANDROİD OYUN CLUBDA VARDIR ORALARA BAKA BİLİRSİN =)Arkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
emülatör berki olabilirArkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
Elmas hilesi vardı hocam arkadaşın dediği gibi youtube üzerinde vardı yapmıştım bir ara çok eskiden.Arkadaşlar kafa topu 2 de hile bilen varmı veya bug önceden gol hilesi felan vardı şimdi yapan varmı yardımcı olurmusunuz hesabı geliştirmem lazım
çok eski fixlendiElmas hilesi vardı hocam arkadaşın dediği gibi youtube üzerinde vardı yapmıştım bir ara çok eskiden.
online olmaz amaAPK DAYI VEYA ANDROİD OYUN CLUBDA VARDIR ORALARA BAKA BİLİRSİN =)