Kafayı sağa çevirince ağrıması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dün sağ tarafa baktım sonra ağrımaya başladı. sağ tarafa çevirince ağrıyo? ne yapmak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2 3 Güne geçiyor bende de oluyor ara sıra tavsiyem daha çok yap sağa sola yatır kafanı gevşiyor bi süre sonra

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
beklemen yeterli olur üstü birşey yapmana gerek olduğunu sanmıyorum uyu uyan düzelir büyük ihtimal 2-3 gün daha bu böyle devam ederse doktor üstü yapabileceğin birşey yok zaten düzelir genelde

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
belki kireçlenme olmuştur doktora görün

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum yanlış yastığa yatmandan dolayı omuz kasların tutulmuştur o bölgeye kas gevşetici sür 2 güne hiç bir şeyin kalmaz 👌

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Baş ağrıları birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir, bu yüzden kesin bir tanı koymak için bir doktora danışmanız önemlidir. Ancak, başınızı sağa çevirdiğinizde ağrı yaşamanız, boyun veya omuz bölgesindeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.
Bu tür durumlar bazen kas gerilmesi, boyun omurlarındaki bir sorun, sinir sıkışması veya diğer postür problemleri nedeniyle olabilir. İşte bu tür durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı genel öneriler:
  1. Dinlenme ve Hareket Etme: Belirtileriniz devam ediyorsa, bir süre dinlenmek ve aşırı zorlayıcı aktivitelerden kaçınmak önemlidir. Ancak, tamamen hareketsiz kalmaktan kaçının. Hafif egzersizler, boyun ve omuz kaslarınızı rahatlatabilir.
  2. Sıcak Soğuk Uygulama: Ağrıyan bölgeye sıcak veya soğuk uygulamalar, kasları gevşetmeye yardımcı olabilir. Bu uygulamaları 15-20 dakika süreyle uygulayabilirsiniz.
  3. Doğru Duruş ve Postür: Otururken, ayakta dururken ve yatarken doğru duruşa dikkat edin. Bilgisayar başında uzun süre geçiriyorsanız, doğru masa ve sandalye düzenlemelerine özen gösterin.
  4. Masaj ve Streç Egzersizleri: Boyun ve omuz masajı, kasların rahatlamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, hafif streç egzersizleri de esnekliği artırabilir.
  5. Ağrı Kesiciler ve Anti-Enflamatuar İlaçlar: Doktorunuzun önerisi doğrultusunda, ağrı kesiciler veya anti-enflamatuar ilaçlar alabilirsiniz.
Ancak, belirtileriniz devam ederse veya kötüleşirse, bir sağlık profesyoneline başvurmanız önemlidir. Uzman bir doktor, belirtilerin nedenini belirleyebilir ve uygun tedaviyi önerebilir. Unutmayın ki, internet üzerinden alınan bilgiler bir doktorun değerlendirmesi ve reçetesi yerine geçmez.

Üye
2 HİZMET YILI
yadımcı ola bilrim sana ben hipnoziztim kaslarını rahatlata bilirm tabi sende istemen lasım bunu

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
agrılar için kremlerden sürebilirsin bir kaç güne geçe bilir üstüne çok fazla yatma geçmesse doktara görün

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir şey yapılarak geçmiyo ya yatıcaksın uzanıcaksın ancak geçer

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
damar sıkışması olmuş olabilir doktora görünmende fayda var ama ben kendim de yaşıyorum yaptığım işlem çok basit, duşa giriyorum sıcak su ve sabun alıp elime boyun bölgeme masaj yapar gibi ovalıyorum 2 saat sonra bir şey kalmıyor dene derim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Metil salisilat, diklofenak, lyanoe maslo, mentol içeren bir jel kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eniyisi doktora gidip danışmak kulak ardı etmemek lazım bende 15 senedir migren sanıyodum ama tümör çıktı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bende de aynısı oluyor kendimi bildim bileli ama sorunu hala çözemedim

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Boyun egzersizleri var onları yap ara ara benimde başıma geliyor sonrasın da düzeliyor he bu arada yastıksız düz zemine koy yatarken kafan yukarıda durmasın bir kaç böyle yat sonrasın da düzelir diye umalım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bana da oluyor ara sıra o acıya bi 2-3 dakika katlanınca bide 1-2 boyun egzersizi yapınca geçiyor bende hocam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Benimde kolum 1 hafta ağırdı ani hareket ettirdiğim için belki senin olayında öyle bir şeydir. Seni rahatsız edecek derecedeyse bir kas gevşetici ile yavaşca masaj yaptırabilir veya yapabilirsin. Öncesinde sıcak bir duş almanda faydalı olabilir. Bunlar bende işe yaramıştı. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...