Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bir sunucuda kaktüs farmı yapıyorum fakat aşırı uğraştırıcı bunu autobuild ile nasıl yapabilirim anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
Dostum hile olandan bahsediyorum client autobuild ile nasıl yaparım diyevideoya göz at istersen kanka
dostum baritone kullanabilirsin ama yeni sürümlerde çalışmıyor diye biliyorum 1.16.4 üstü galiba içine .schem dosyası yüklüyorsun .b schematic kaktüsfarm.schemDostum hile olandan bahsediyorum client autobuild ile nasıl yaparım diye
İp kaktüs ve kum envanterde olunca kendisi diziyor doğru mudostum baritone kullanabilirsin ama yeni sürümlerde çalışmıyor diye biliyorum 1.16.4 üstü galiba içine .schem dosyası yüklüyorsun .b schematic kaktüsfarm.schem
yaz çalışyıyor envanterinde yeterli blok varsa direk inşa eder kendisi yürüyüp kendisi blok koyuyor tek yapman gereken malzemeleri alıp afk kalmak
yapacağın farm da ne blok grerekiyorsa hepsi envanterinde olması lazım evet youtubeden baritone build yazıp izleyebilirsin ayrıca schematica moduylada çalışıyor diye biliyorumİp kaktüs ve kum envanterde olunca kendisi diziyor doğru mu
1.12.2 sürümü ise schematic kullanmanı öneriyorumMerhaba arkadaşlar ben bir sunucuda kaktüs farmı yapıyorum fakat aşırı uğraştırıcı bunu autobuild ile nasıl yapabilirim anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
schmeatik modu kullanman lazım yt ye kaktüs farm schem yazarak bulabilirsin