hocam gerçekten söylediklerinize hak veriyorum ve yazdığınız vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler maalesef dediklerinizin hepsini denedim ve hepside sizin dediğinizin aynısı o yüzden bir yola ulaşamadım,gerçekten dediklerinize harfiyen hak veriyorum ama çocuk şube de herhangi bir darp raporu vb. olmadığı için yardımcı olamıyor ayrıca arkadaşlar çoğunuz benim kafamda melek gibi bir hayat düşündüğümü filan sanıyorsunuz ben iyi imkanlarda geçiririm filan demedim kafandaki gibi demişsiniz ben kafamda nasıl bir dünya döndüğünü düşünüyorsunuz bilmiyorum 7 8 yaşında da değilim neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım.Dostum istanbulda 21 yıldır yaşayan biri olarak söylüyorum bu senin sandığın kadar kolay olmayacak. Metrolarda kalmana izin vermezler güvenlikler her istasyonda geziyor ve trenler geceleri 40 dakikada bir geliyor bu sırada arada durdukları için uyuyamazsın ve muhtemelen 2. turda dışarı atılırsın. Bunun dışında ailen yaşadığı ve seni reddetmediği için herhangi bir yurt kabul etmeyecektir. Bu durumu çocuk şubeye bildirip evden alınmayı talep edebilirsin diye biliyorum tabi anneninde bu durumda aynı fikirde olması gerekiyor. Bunun dışında sana istanbula gelmeni önermiyorum eğer devletten istediğin desteği göremezsen ve illa bir şehir değiştirme fikrindeysen istanbul ve izmirden uzak dur. Eskişehir, sakarya gibi yerlerde stüdyo evlerde kalmak daha ucuza gelecektir. Eğer çalışırsan rahatlıkla kalabilirsin fakat istanbul ve izmirde kira fiyatları çok yüksek. Umarım hayattan beklediğin şeyleri alırsın dostum, Allah yardımcın olsun <3
anlaşılan dediğiniz gibi olacak ama ettiğimiz kavga veya tartışma sizin bildiğiniz gibi değil onu söyleyeyim şuanda 2 seçeneğim var gibi görünüyor birincisi:reşit olana kadar beklemek ya da akışına bırakmak.Dostum İstanbul'da yaşıyorum her türlü pislik istanbul'da var aklına gelmeyecek işler dönüyor burda, yani buraya gelsen burda iki günde torbacı yaparlar seniVe daha yaşın 16 yani Ailenle kavga etmen normal herkes ediyor birşeylerden kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir. Mantıklı düşün 19-20 yaşına kadar daha dayan ondan sonra bir iş bulup ev kiralarsın devamı gelir zaten.
Unutma her gecenin bir sabahı vardır.
Reşit olana kadar dayan ve ardından asgeri ücret veya meslek lisesinde okuyorsan o bölüm ile ilgili bir işe başla ve bir ev kirala orda yaşamaya başla ama tek başına hayat sürdürebilmek ve çalıştığın paranın yarısı evin kirasına gideceği için zorlanacaksın ilerisini düşünerek haraket et derim.hocam gerçekten söylediklerinize hak veriyorum ve yazdığınız vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler maalesef dediklerinizin hepsini denedim ve hepside sizin dediğinizin aynısı o yüzden bir yola ulaşamadım,gerçekten dediklerinize harfiyen hak veriyorum ama çocuk şube de herhangi bir darp raporu vb. olmadığı için yardımcı olamıyor ayrıca arkadaşlar çoğunuz benim kafamda melek gibi bir hayat düşündüğümü filan sanıyorsunuz ben iyi imkanlarda geçiririm filan demedim kafandaki gibi demişsiniz ben kafamda nasıl bir dünya döndüğünü düşünüyorsunuz bilmiyorum 7 8 yaşında da değilim neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım.
Post automatically merged:
anlaşılan dediğiniz gibi olacak ama ettiğimiz kavga veya tartışma sizin bildiğiniz gibi değil onu söyleyeyim şuanda 2 seçeneğim var gibi görünüyor birincisi:reşit olana kadar beklemek ya da akışına bırakmak.
şuanda oturmuş kara kara dediğinin aynısını düşünüyorum...Reşit olana kadar dayan ve ardından asgeri ücret veya meslek lisesinde okuyorsan o bölüm ile ilgili bir işe başla ve bir ev kirala orda yaşamaya başla ama tek başına hayat sürdürebilmek ve çalıştığın paranın yarısı evin kirasına gideceği için zorlanacaksın ilerisini düşünerek haraket et derim.
Mantıklı 16 yaşında çocuk nereye gidicek allahım ya üzüldümannen ile tartıştığın için evi terk etmen çok saçma. baban yok ve annen evde tek başına. sende daha 16 yaşındasın. Ki istanbul senin düşündüğün gibi her yerde yaşarım gibi biryer değil. önümüz kış ve onu geçtim covid var.. Bunu yapmadan önce bi sakinleşip düzgün düşünmene bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?