Kalabileceğim yerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum İstanbul'da yaşıyorum her türlü pislik istanbul'da var aklına gelmeyecek işler dönüyor burda, yani buraya gelsen burda iki günde torbacı yaparlar seni :D Ve daha yaşın 16 yani Ailenle kavga etmen normal herkes ediyor birşeylerden kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir. Mantıklı düşün 19-20 yaşına kadar daha dayan ondan sonra bir iş bulup ev kiralarsın devamı gelir zaten.
Unutma her gecenin bir sabahı vardır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum istanbulda 21 yıldır yaşayan biri olarak söylüyorum bu senin sandığın kadar kolay olmayacak. Metrolarda kalmana izin vermezler güvenlikler her istasyonda geziyor ve trenler geceleri 40 dakikada bir geliyor bu sırada arada durdukları için uyuyamazsın ve muhtemelen 2. turda dışarı atılırsın. Bunun dışında ailen yaşadığı ve seni reddetmediği için herhangi bir yurt kabul etmeyecektir. Bu durumu çocuk şubeye bildirip evden alınmayı talep edebilirsin diye biliyorum tabi anneninde bu durumda aynı fikirde olması gerekiyor. Bunun dışında sana istanbula gelmeni önermiyorum eğer devletten istediğin desteği göremezsen ve illa bir şehir değiştirme fikrindeysen istanbul ve izmirden uzak dur. Eskişehir, sakarya gibi yerlerde stüdyo evlerde kalmak daha ucuza gelecektir. Eğer çalışırsan rahatlıkla kalabilirsin fakat istanbul ve izmirde kira fiyatları çok yüksek. Umarım hayattan beklediğin şeyleri alırsın dostum, Allah yardımcın olsun <3
hocam gerçekten söylediklerinize hak veriyorum ve yazdığınız vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler maalesef dediklerinizin hepsini denedim ve hepside sizin dediğinizin aynısı o yüzden bir yola ulaşamadım,gerçekten dediklerinize harfiyen hak veriyorum ama çocuk şube de herhangi bir darp raporu vb. olmadığı için yardımcı olamıyor ayrıca arkadaşlar çoğunuz benim kafamda melek gibi bir hayat düşündüğümü filan sanıyorsunuz ben iyi imkanlarda geçiririm filan demedim kafandaki gibi demişsiniz ben kafamda nasıl bir dünya döndüğünü düşünüyorsunuz bilmiyorum 7 8 yaşında da değilim neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım.
Post automatically merged:

Dostum İstanbul'da yaşıyorum her türlü pislik istanbul'da var aklına gelmeyecek işler dönüyor burda, yani buraya gelsen burda iki günde torbacı yaparlar seni :D Ve daha yaşın 16 yani Ailenle kavga etmen normal herkes ediyor birşeylerden kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir. Mantıklı düşün 19-20 yaşına kadar daha dayan ondan sonra bir iş bulup ev kiralarsın devamı gelir zaten.
Unutma her gecenin bir sabahı vardır.
anlaşılan dediğiniz gibi olacak ama ettiğimiz kavga veya tartışma sizin bildiğiniz gibi değil onu söyleyeyim şuanda 2 seçeneğim var gibi görünüyor birincisi:reşit olana kadar beklemek ya da akışına bırakmak.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam gerçekten söylediklerinize hak veriyorum ve yazdığınız vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler maalesef dediklerinizin hepsini denedim ve hepside sizin dediğinizin aynısı o yüzden bir yola ulaşamadım,gerçekten dediklerinize harfiyen hak veriyorum ama çocuk şube de herhangi bir darp raporu vb. olmadığı için yardımcı olamıyor ayrıca arkadaşlar çoğunuz benim kafamda melek gibi bir hayat düşündüğümü filan sanıyorsunuz ben iyi imkanlarda geçiririm filan demedim kafandaki gibi demişsiniz ben kafamda nasıl bir dünya döndüğünü düşünüyorsunuz bilmiyorum 7 8 yaşında da değilim neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım.
Post automatically merged:

anlaşılan dediğiniz gibi olacak ama ettiğimiz kavga veya tartışma sizin bildiğiniz gibi değil onu söyleyeyim şuanda 2 seçeneğim var gibi görünüyor birincisi:reşit olana kadar beklemek ya da akışına bırakmak.
Reşit olana kadar dayan ve ardından asgeri ücret veya meslek lisesinde okuyorsan o bölüm ile ilgili bir işe başla ve bir ev kirala orda yaşamaya başla ama tek başına hayat sürdürebilmek ve çalıştığın paranın yarısı evin kirasına gideceği için zorlanacaksın ilerisini düşünerek haraket et derim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Reşit olana kadar dayan ve ardından asgeri ücret veya meslek lisesinde okuyorsan o bölüm ile ilgili bir işe başla ve bir ev kirala orda yaşamaya başla ama tek başına hayat sürdürebilmek ve çalıştığın paranın yarısı evin kirasına gideceği için zorlanacaksın ilerisini düşünerek haraket et derim.
şuanda oturmuş kara kara dediğinin aynısını düşünüyorum...

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Anne baba gibisi yok kardeşim, kıymetini bil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim anneyle barış İstanbul ' a kesinlikle gelme.

Onaylı Üye
Ödüller
1
8 HİZMET YILI
Anlıyorum seni kardeşim ama sana tavsiyem evine dön okulunu oku 2 yılın kalmış zaten sabret alttan al üniversiteye git kendi hayatını kur düzgün bir yaşam istiyorsan bi yaşa kadar ailenin evinde kalmak zorundasın sokaklarda gsapçı torbacı hırsız yada çöp toplayıcısı olmaktan başka şansın yok ki daha çok küçük yaştasın seni yer sokaktakiler

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence böyle birşey yapmamalısın dışardaki hayat malesef çok acımasız heleki şu corona günlerinde daha kötü.. O yüzden bu sorunlarını annen ve babanla konuşarak çözmeni öneririm güzel kardeşim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
pandemiden dolayı iş bulmak zor bence aranı düzelt

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
annen ile tartıştığın için evi terk etmen çok saçma. baban yok ve annen evde tek başına. sende daha 16 yaşındasın. Ki istanbul senin düşündüğün gibi her yerde yaşarım gibi biryer değil. önümüz kış ve onu geçtim covid var.. Bunu yapmadan önce bi sakinleşip düzgün düşünmene bak.
Mantıklı 16 yaşında çocuk nereye gidicek allahım ya üzüldüm

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bence sakince oturup annenle konuşman gerek illa evden ayrılmak istiyorsan akrabanda güvenli bir kalıcı yer bulabilirsen iyi olur senin için

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim evi terk etme ilk önce ve okuluna çalış boşver

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka baban zaten başında yok annenide yanlız bırakıp gitme yaşın daha 16 çok pişman olursun

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ne olursa olsun annein yanından ayrılmaman gerekir. bence geri dön evine

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mnge'yi de tavsiye etmiyorum 16 Çok fazla kısıtlamam var
Yaşıyorum ve mutluyum, annemle kavga etmede kısıtlamalar olmasına rağmen hepsinin böyle bir erkek kardeşi var, çünkü büyüyoruz sambayı yöneteceğiz ve hiçbir kısıtlama yok, asıl önemli olan kendinize güzel bir gelecek vermektir.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Devlet yardımcı olur ya bakanlığa başvur illaki yer verirler

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
memleketinin derneklerine başvurabilirsin hem yardımcı olurlar iş bulana kadar geçinirsin, ama İstanbul hayatı daha zor bunu göze alman lazım, işsizlik hatsafa

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
annenle tartışman çok saçma bencede sen bide 16 yaşındasın küçücük çocuksun istanbul baya büyük bir yer kaçakçısı gaspçısı tinercisi herşeyi var bence annene geri dönmelisin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...