- Yasaklandı
-
Banlı Üye
yokKalem çevirme diye bir spor var. Özel yaptıkları kalemler ile çılgınca hareketler yapıyorlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Örnek bir videoyu aşağıya bırakıyorum.
valla ilk defa duyuyorum kalem çevirme sporu falan diye bide ne kdr saçma geldi kulağaKalem çevirme diye bir spor var. Özel yaptıkları kalemler ile çılgınca hareketler yapıyorlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Örnek bir videoyu aşağıya bırakıyorum.
Değerli yorumunuz için ben teşekkür ederim, dünya çapında turnuvaları olan havalı ve zevkli bir spordur incelemenizi öneririmGerçekten çok güzel bir şeymiş şahsen ben böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum videoyu izlediğimde şaşırdım açıkçası bu tarz değişik sporları nasıl bilmiyorum diye ama bu forumda gün geçmesin ki güzel konular paylaşılıyor teşekkür ederim dostum kendi adıma bu tarz ilginç ve güzel bir şey paylaştığın için
yetenek değil, tamamen çalışma gerektiriyor; pratik yaparak hareketlere parmak kaslarınızı alıştırıyorsunuz. "Mikro'dan Makro'ya" adlı youtube kanalında detaylı türkçe dersleri var bir bakmanızı öneririm.Çok hevesim vardı ama hayatımda hiç çeviremedim.Yetenek gerektiriyor galiba
dünya çapında olimpiyatları ve turnuvaları her sene düzenlenmekteValla yeni öğrendim olimpiyatları var mıdır
evet zor bir spor olduğu söylenebilir fakat doğru tekniklerle bol pratik yaptığınızda öğrenmeye başladığınızı göreceksiniz.bazı hareketleri öğrenmeye çalıştım ama çok zor
aynen öyle bişey de var. Oda zevkliye benziyor. İleride denemeyi düşünüyorum.Daha önceden de biliyordum yalnız yapamıyorum. Bu arada zippo yakma sanatıda var çeşitli hareketler ile zippo yakıyorlar felan.
yetenek değil, her spor gibi çalışma yöntemiyle öğreniliyor hocamUlan insan özeniyor ya keşke yapabilsem okadar yetenekli değilim
Değerli yorumunuz için ben teşekkür ederim, dünya çapında turnuvaları olan havalı ve zevkli bir spordur incelemenizi öneririm
Post automatically merged:
yetenek değil, tamamen çalışma gerektiriyor; pratik yaparak hareketlere parmak kaslarınızı alıştırıyorsunuz. "Mikro'dan Makro'ya" adlı youtube kanalında detaylı türkçe dersleri var bir bakmanızı öneririm.
dünya çapında olimpiyatları ve turnuvaları her sene düzenlenmekte
evet zor bir spor olduğu söylenebilir fakat doğru tekniklerle bol pratik yaptığınızda öğrenmeye başladığınızı göreceksiniz.
aynen öyle bişey de var. Oda zevkliye benziyor. İleride denemeyi düşünüyorum.
youtube de "mikrodan makroya" adlı kanalda detaylı türkçe dersleri var bakabilirsiniz.Güzel spor, gördükçe yapasim geliyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Yani dene tabi, ben birkaç hareket ezberledim zippoyla ama yapana kadar kaç kez elimi yaktığımıda ben bilirim, el yakmaktan ziyade halıyı yakıyordum bir keresinde elden fırlıyordu da kapağı nasıl olduysa kapandı Allahtantehlikeli ama güzel..
hocam bol pratik ve doğru teknik ile çalışma gerektiriyor.Stresi azaltan ve parmak kontrolünü arttıran bir dal. Ben 4 parmağın etrafında tur attırıyordum fakat bu spordan bir haberim yoktu. Sonra böyle bir dal olduğunu ve birsürü hareket olduğunu görünce çalıştım ve farkettim ki benim buna yeteneğim yok
tehlike bizden sorulur, kalem çevirme hareketlerini bıçakla denerken elim kanlar içinde kalmıştı D:
bakacağım teşekkürleryoutube de "mikrodan makroya" adlı kanalda detaylı türkçe dersleri var bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?