Vanguard rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sorum var dürüstce cevap verin, Vanguard geldiğinden beri kaç kişi mutlu veya kaç kişi Vanguard'ın çalıştığını düşünüyor? Açıkçası ben Vanguard'ın çekirdek seviyesinde çalışmasına rağmen hileleri tespit etmekte zorluk çektiğini pek kabullenemiyorum. Vanguard'ın gelmesi sadece 10 yaşındaki Efecan'ın HB ve WSReborn gibi Free hileler ile sık sık hile açması yerine haftalık babasından zar zor aldığı harçlığıyla hile satın almasına döndürdü. Piyasada hala günlüğü 3 dolara alabildiğiniz ud hileler var ve bu bence çok büyük bir sorun. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Free hile de ücretli hile de ban atıyor artık pek anlamı kalmadı.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
atıyor kanka paralı sclerede

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
legends script ban atmıyor diye biliyorum sadece

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şu an tüm hileler ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
banlatmayan hile diye birşey kalmadı ki ban süresi değişebilir onun dışında bütün (pub) hileler banlatıyor privlerde durum nedir bilinmez yani gidip 1-2 gün oynadın diye ban yemiyorsun diye ud diye bişey kalmadı vgden önce 4-5 ay ban yemeden kullandığım hesap vardı rtx ile fakat o bile aynı durumda

tek bilinen banlatmayan (benimde öyle olduğunu düşündüğüm fakat denemediğim) bgx macos sürümü mac de vanguard olmadığı için bu da çok fazla kullanan yok eğer mac pc'in yok ise sanal vds tarzı bir şekilde alpı halledebiliyorsun ortalama 130$ civarına sana geliyor 1 aylığı değer mi tartışılır eğlence amacın yoksa hesap kasıp satıyorsan belki olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
banlatmayan hile diye birşey kalmadı ki ban süresi değişebilir onun dışında bütün (pub) hileler banlatıyor privlerde durum nedir bilinmez yani gidip 1-2 gün oynadın diye ban yemiyorsun diye ud diye bişey kalmadı vgden önce 4-5 ay ban yemeden kullandığım hesap vardı rtx ile fakat o bile aynı durumda

tek bilinen banlatmayan (benimde öyle olduğunu düşündüğüm fakat denemediğim) bgx macos sürümü mac de vanguard olmadığı için bu da çok fazla kullanan yok eğer mac pc'in yok ise sanal vds tarzı bir şekilde alpı halledebiliyorsun ortalama 130$ civarına sana geliyor 1 aylığı değer mi tartışılır eğlence amacın yoksa hesap kasıp satıyorsan belki olabilir.
Bgx'in hem macos sürümünü hem de windows sürümünü kullandım fakat pek memnun kalmamıştım. Birçok scripti tek bir hesapta kullandım ve hesap hala aktif oynayabiliyorum, biraz şans meselesi gibi de görünüyor fakat sadece ben değil yakın arkadaşlarımın birçoğuda en temel 40 50 tl'lik scriptler ile 1 ay boyunca hesap kasıp satıyolar banlanma sebepleride genelde "botted hesap kullanımı" oluyor.

Üye
1 HİZMET YILI
Daha dün girdiğim LoL maçında karşıma Script geldi ancak hiçbir etkisini görmedim. İşlevsiz kaldı ne yazık ki. Senin gibi memnun değilim...

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Daha dün girdiğim LoL maçında karşıma Script geldi ancak hiçbir etkisini görmedim. İşlevsiz kaldı ne yazık ki. Senin gibi memnun değilim...
Diğer sıkıntıda şu eskiden 100 ila 120 fps oynadığım oyun ne olduysa artık 60 fps'i zor görür oldu :D

Üye
1 HİZMET YILI
Diğer sıkıntıda şu eskiden 100 ila 120 fps oynadığım oyun ne olduysa artık 60 fps'i zor görür oldu :D
Klasik... Aynı zamanda verdiği hatalar yüzünden çoğu zaman oyuna sürekli erişim sağlayamıyorsun. VAN64 hatası tarzı bir şey aldığımda 2-3 kez yeniden başlatmam gerekti. Can sıkıcı bir durum...

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Bence güçlü bir koruma sistemi her hileye banı yapıştırıyor benim izlenimim bu yönde

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Zaten eski tadı kalmadı en iyisi gidip 4 arkadaş daha bul kafa dengi esnek girip kafa dağıtmaya eğlenceye oyna yoksa paralı yada parasız scler geliyor senin oyunun da ban yemiyor o durum da delleniyor insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...