Kali açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı formatladım sanal Kali indirdim tekrardan normalde açılan şuanda açılmıyor bu ekranda kaldı nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-04-04 151610.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-04 151610.png
    561 bayt · Görüntüleme: 52
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bende benim pc de sorun var diodum bendede acılmıyor aynı sorun

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sanal Kali Linux’ünüzü indirdiniz ve normalde açılması gereken bir ekranda takılı kaldığını söylüyorsunuz. Bu tür sorunlar genellikle sanal makine ayarları veya ISO dosyasıyla ilgili olabilir. İşte çözüm yollarını deneyebilirsiniz:

1. Sanallaştırma Teknolojisi Ayarları: Bilgisayarınızın BIOS ayarlarına girin ve Virtualization Technology (Sanallaştırma Teknolojisi) seçeneğini Enable (Etkinleştir) olarak ayarlayın. Bu, sanal makinenin düzgün çalışmasını sağlar.
  2. RAM Miktarı: Sanal makine için yeterli RAM ayırdığınızdan emin olun. Kali Linux’in düzgün çalışabilmesi için en az 2 GB RAM önerilir.
  3. ISO Dosyası Kontrolü: İndirdiğiniz Kali Linux ISO dosyasının doğru ve sağlam olduğundan emin olun. Yanlış veya bozuk bir ISO dosyası, sanal makinenin açılmamasına neden olabilir.
  4. Sanal Makine Ayarları: Sanal makine ayarlarınızı kontrol edin. Özellikle işlemci sayısı, RAM miktarı ve sanal sabit disk boyutu gibi ayarları gözden geçirin.
Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için Kali Linux topluluk forumlarına başvurabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
son guncel surumlerı hep sıkıntı cıkarıyor 2.0 dan baskasını kullanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
verdiğin kaynakları kontrol et dosya bozulmuş olabilir doğru kaynaktan tekrar indir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...