Kali linux eğitim platformu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar hocalarım, ben kali linux tabanlı sisteme giriş yaptım. Giriş seviyesi bilgim bulunmakta, YouTube ve belirli kaynaklardan sadece normal ve gayet işlevsiz bilgiler buluyorum yani şöyle özet geçmek gerekirse benim Windows'da yapabileceğim şeyleri anlatıyor. Bunun ileri seviyesini cidden hiçbir yerde bulamıyorum. Atıyorum XSS açığı buldum ama değerlendiremiyorum. Bu tarz bilgileri edinebileceğim ücretli-ücretsiz platform vb. var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
klasik bir cevap olabilir ama en iyi yer udemydir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Udemy'e yönelebilirsin. Belirli bir ücret karşılığında çok güzel dersler var. Ya da yabancı dili geliştirip forumlardan öğren.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Benim gözümde en iyisi udemy ancak bga security de gayet iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
udemy tarzı yerlere bakablrsn fakat hiçbiri ücretsiz değil fakat youtubedan bakablrsn

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Udemy de çok güzel hocalar ve ileri seviye anlatım dersler var. Araştırdım ben de senin gibi ama ücretsiz olarak kaynak sayısı çok az. Özellikle bu tarz konularda zaten ücretsiz kaynak yok denecek kadar az. Udemy dersleri baya detaylı ve güzel anlatımları var, tabii anlatan kişiye göre değişiyor. Bu eğitim setleri pahalı oluyor ama indirim zamanları aşırı derece de uygun fiyatlara alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Udemy de boğaziçi üniversitesinin etik hacker tarzı bir eğitimi vardı kesinlikle tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Youtubeda yusuf ipek diye bir çocuk var videolarını kesinlikle izlemelisin gayet iyi anlatımları var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben eğitimi Udemy'den satın almıştım indirimde. Çok memnun kaldım tavsiye ediyorum. Biraz araştırırsan bir sürü kurs çıkıyor Udemy'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...