Kali Linux için sistem önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler merhabalar benim bozuk bir masaüstü bilgisayarım var harddiski açılırken çızztçoss diye ses çıkarıyor :D sanırım harddiskinde sorun var ayrıca bilgisayar açılmıyor sadece açılma ekranı geliyor ama sonra siyah ekran oluyor 2-3 gün sonra tanıdığım birine götürücem götürmeden önce sizince fikirlerinizi almak istiyorum ram 4 gb ekran kartı ve işlemcisini bilmiyorum şuan bilgisayarın kasası kutunun içinde duruyor size söylemek istediğim şey kali linux ile hemde normal windows ile işlem yapabileceğim bir sistem söylermisiniz sadece ram ve harddisk ve ssd üzerinden alıcam sistemi işlemciyide belki değişirim neyse siz anladınız yani kısaca kali linux için kasmayan bir sisteme ihtiyaçım var söylermisiniz fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini şimdiden teşekkür ederim biraz devrik cümleler kuruyorum şimdiden kusura bakmayın teşekkür ederim okuduğunuz için

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kali Linux çok ağır bir işletim sistemi değil. Yapacağın işleme göre önerebileceğimiz sistem değişebilir. Herhangi bir sistemle Kali Linux'u sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
büyük ihtimal işlemcide sıkıntı var benimde öyle olmuştu bilgisayarın içini temizledim fişleri taktım bilgisyar çalışıyor ama ekran gelmiyordu bence işlemci hard disk için bişey deyemem

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
linux kullanacağına linuxtan daha hafif ama aynı işlemleri yapabileceğin işletim sistemleri var bilgisayarın iyi değilse parrot var onuda kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Reis windows kullanacağım zaten sadece sanal makine üzerinden kurmak için diyorum bu aralar biraz ethical hackinge sardım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
samimi söylüyorum manyak olursun kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...