Kali Linux uygulaması açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba bugün linuxa geçtim v bayağı yabancıyım linuxa ben Brave browser ile Vivaldi indirdim ama her ikisine de girilmiyor ve ayrıca Vivaldi'yi .deb seklinde in indirdim ama dosya olarak açıyor açtığım zaman, uygulamalarda yani tarayıcılarda açılmıyor bayağı cahilim bu konularda. Brave'ya da Vivaldi'yi açıyorum ama hiçbir şey çıkmadan kapanıyorlar görev yöneticisinde de anlık yükselme olup geri iniyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kurulum mantigi tamamen ayni video daki kodlarin aynisini terminal e yaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Youtubede çözüm vidoları var kanka arat bulurusn

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
benimde sıkıntım var
aynı konu ile ilgili

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çözümünü buldum bir şekilde yanılmıyorsam -boot mu neydi öyle bir kod yazmıştım uygulamanın adını yazıp hatta şey diyorlardı bunu böyle açmanını önermiyoruz falan diye ama birtek öyle açılıyodu kodu hatırlarsam ayzarım bi ara

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba bugün linuxa geçtim v bayağı yabancıyım linuxa ben Brave browser ile Vivaldi indirdim ama her ikisine de girilmiyor ve ayrıca Vivaldi'yi .deb seklinde in indirdim ama dosya olarak açıyor açtığım zaman, uygulamalarda yani tarayıcılarda açılmıyor bayağı cahilim bu konularda. Brave'ya da Vivaldi'yi açıyorum ama hiçbir şey çıkmadan kapanıyorlar görev yöneticisinde de anlık yükselme olup geri iniyor.
kali tamamıyla terminalle çalışır. ayrıca sistemine kurmanı tavsiye etmem. sanal makine üzerinden ya da bootable flash olarak kullanman daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...