Teşekkürler"Pro Soccer Online" Adlı Oyuna Ait Kalıcı Offset Ve Pointer Kodlarını Buldum, Ve Bunlarla Bir Mod Menü Yapmak İstiyorum. Ama Nasıl Yapacağımı Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum, C++, C# Kullanmak İstiyorum, Ama Daha Önceden Bu Kodlama Dillerinde Bir Hile Yazmadım Örnek Bir Kod Atacak Veya Bana Yol Gösterecek Birilerine İhtiyacım Var.
Kendi ağzınız ile söylüyorsunuz zaten daha önce hile yapmadım örnek kod atacak var mı diyorsunuz. İş pointer ve offset bulmak ile bitmiyor fonksiyon hooklama, reverse, C++ pointerları, hooklanan fonksiyonlar için templateler, offsetler için structları dump etme v.b uzar gider.
Hile yazmak istiyorsanız önce C++ öğrenin ardından Assembly ve Tersine Mühendislik öğrenin çünkü hile yapmak örnek kodlara bakarak 1 günde olacak şeyler değil. Aylar gerekiyor mantığını anlamak kavramak için.
Bir şeyi pratiğe dökerken önce o şeyin teoriğini bilmez iseniz size "Lamer" denir. "Lamer"lık her şey için kullanılabilir.
Tersine Mühendislik veya Assembly ile dili alakalı bir link bırakabilirmisiniz, türkçe kaynak olması şart değil öğretici olsun yeter"Pro Soccer Online" Adlı Oyuna Ait Kalıcı Offset Ve Pointer Kodlarını Buldum, Ve Bunlarla Bir Mod Menü Yapmak İstiyorum. Ama Nasıl Yapacağımı Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum, C++, C# Kullanmak İstiyorum, Ama Daha Önceden Bu Kodlama Dillerinde Bir Hile Yazmadım Örnek Bir Kod Atacak Veya Bana Yol Gösterecek Birilerine İhtiyacım Var.
Kendi ağzınız ile söylüyorsunuz zaten daha önce hile yapmadım örnek kod atacak var mı diyorsunuz. İş pointer ve offset bulmak ile bitmiyor fonksiyon hooklama, reverse, C++ pointerları, hooklanan fonksiyonlar için templateler, offsetler için structları dump etme v.b uzar gider.
Hile yazmak istiyorsanız önce C++ öğrenin ardından Assembly ve Tersine Mühendislik öğrenin çünkü hile yapmak örnek kodlara bakarak 1 günde olacak şeyler değil. Aylar gerekiyor mantığını anlamak kavramak için.
Bir şeyi pratiğe dökerken önce o şeyin teoriğini bilmez iseniz size "Lamer" denir. "Lamer"lık her şey için kullanılabilir.
kral sen ne diyon ben oraları çoktan atladım bile, ayrıca hileyi kodladım bu konu kapanalı kaç gün olduCheat engine gibi uygulamalar ile bulabilirsiniz pointer scan fonksiyonu ile YouTube da aratın örnek çok ama önerim bulunmuş pointerlari inceleyin yani atiyorum hp yi bulmak istiyorsunuz ozaman hp yi değiştirerek bellekte yerini bulun ardından bulduğunuz o adresi pointer scan ile arayın offsetleri listelenecektir. Biraz zahmetli ama basit yolu bu. Uzun hali ise tecrübe istiyor ida gibi yazılımlarda zaman harcamak gerek
halettim dostum.dc ver anlatayım
Ah be bu benim eski konum, bu konuları çoktan geçtim.Herkes maalesef ki sıfırdan anlatım istemiş herkes çok heyecanlı o sıkıcı eğitimleri dinlemek istemiyor. Ama bu işin başı o sıkıcı şeyleri geçmek geçtikten sonra parti başlıyor![]()