Konuyu nereye açacağımı bilmiyorum o yüzden buraya açtım
Arkadaşlar kalıcı pointer nasıl bulabilirim herhangi bir oyunda , youtubedaki videoları test ettim ama hata falan aldım elinizde kaynak varsa atabilirseniz güzel olur.
Neden mesela anlatsana biraz.. neden bulamayayım güzel kardeşim sadece düzgün bir anlatıcı istiyorum o kadar bilgisi olmayanlar yardımcı olmaya çalışıp kafa karıştırmazsa çok hoş olur.
Hangi programla bulucaksin online ise bulmak zor ama offline oyunlar için cheat engine kalıcı pointer bulmak yaz bir sürü öğretici video çıkaracaktır kolay gelsin.
@mellonfire dostum zaten araştırdım fakat işe yaramadı birinde pointer scan diyorlar aynı işlemi ben yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor aynı sürüm ayrıca yani tam olarak bende çözemedim düzgün bir video varmı önerebileceğin direk linkini atarsan inceleyebilirim.
Burdan link paylaşımı yasak özelden video linkini atıyorum umarım işini görür cheat engine ile trainer yapımı diye aratırsan da yine videolar çıkacaktır
Aga tamamda neden zor bunun toolları yok mu zorlukla ne alakası var ben anlamıyorum sadece insanların kullandığı yöntemler işe yaramıyor ben uyguladığımda farklılık gösteriyor amacım daha online oyuna yapmak bile değil zaten adam akıllı anlatabilecek yok mu ? Koskoca forumda bilen gerçekten yok mu ?