yani o durumlar biraz karışık ama aramız çok iyiSevdiğin kız seni seviyor mu?
dostum tehlikeli diyorum van diyorum ne konuşması ne anlaşmasıBulaşan arkadaşları topla yanına konuş onlarla evet evet konuş. De ki arkadaşlar hep birlikte gidelim kızla konuşalım hangimizi seçerse o kişi kızla görüşsün diğerleri karışmasın de bir de öyle halletmeyi deneylim ne dersin ? hadi göreyim seni aslan.
aklıma geldi ama o kadar etkili olmaz daha etkili bişey istiyorumElektroşok Cihazı Alabilirsin Bacağına Koluna Kısa Bir Süre Uygulaman Yeter Oranın Acısını Uğraşırken Kaçarsın Sonuç Kendini Korursun
dayı o kadarda değil onlar beni başka zaman yakalarlar ama sadece korkutma amaçlı bişeyler istiyorum bana bulaşamayacaklarıDostum hemen bir tane gidip kacak yoldan deagle .50 kalibre alıyorsun kırıkkale yada usp 45 farketmez adamların yanında emaneti göstermen yeter oralardan bir yerlerden kaçak ayarlarsın işte kendine
şaka şaka
Savunma amaçlı bir alet istiyorsan en sağlam olarak bir tane haydar yeter sana çözüm olarak
Elektroşok cihazı hikaye haydarla bam bam bam
Dostum o zaman yanına bir tane elektroşok cihazı alacaksın biber gazı ve elektroşoktan başka savunma yöntemi yok zatendayı o kadarda değil onlar beni başka zaman yakalarlar ama sadece korkutma amaçlı bişeyler istiyorum bana bulaşamayacakları
Kuru sıkı al kardeşim o zaman bulaşırlarsa çıkar çat çat işlem tamam.yani o durumlar biraz karışık ama aramız çok iyi
dostum tehlikeli diyorum van diyorum ne konuşması ne anlaşmasıD
aklıma geldi ama o kadar etkili olmaz daha etkili bişey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?