Kalıcı zarar vermeden zarar vermek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,başlıktan pek anlaşılmadı sanırım ama konu şöyle:Van da yaşıyorum ve elbet bilenleriniz vardır çok tehlikeli yerler burası bende kendimi savunmak için bir yol istiyorum bir alet olursa daha iyi olur,sevdiğim kızın yanına gitmek istiyorum ama benimle birlikte başka sevenlerde var ve gidince bana karışacaklarından eminim,biber gazı filan iş görmez biraz daha güçlü yani onu korkutacak ama kalıcı hasar veya öldürmek istemiyorum :D

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bulaşan arkadaşları topla yanına konuş onlarla evet evet konuş. De ki arkadaşlar hep birlikte gidelim kızla konuşalım hangimizi seçerse o kişi kızla görüşsün diğerleri karışmasın de bir de öyle halletmeyi deneylim ne dersin ? hadi göreyim seni aslan.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Elektroşok Cihazı Alabilirsin Bacağına Koluna Kısa Bir Süre Uygulaman Yeter Oranın Acısını Uğraşırken Kaçarsın Sonuç Kendini Korursun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sevdiğin kız seni seviyor mu?
yani o durumlar biraz karışık ama aramız çok iyi

Bulaşan arkadaşları topla yanına konuş onlarla evet evet konuş. De ki arkadaşlar hep birlikte gidelim kızla konuşalım hangimizi seçerse o kişi kızla görüşsün diğerleri karışmasın de bir de öyle halletmeyi deneylim ne dersin ? hadi göreyim seni aslan.
dostum tehlikeli diyorum van diyorum ne konuşması ne anlaşması :DD

Elektroşok Cihazı Alabilirsin Bacağına Koluna Kısa Bir Süre Uygulaman Yeter Oranın Acısını Uğraşırken Kaçarsın Sonuç Kendini Korursun
aklıma geldi ama o kadar etkili olmaz daha etkili bişey istiyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum hemen bir tane gidip kacak yoldan deagle .50 kalibre alıyorsun kırıkkale yada usp 45 farketmez adamların yanında emaneti göstermen yeter oralardan bir yerlerden kaçak ayarlarsın işte kendine
:D :D şaka şaka
Savunma amaçlı bir alet istiyorsan en sağlam olarak bir tane haydar yeter sana çözüm olarak :D

Elektroşok cihazı hikaye haydarla bam bam bam :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum hemen bir tane gidip kacak yoldan deagle .50 kalibre alıyorsun kırıkkale yada usp 45 farketmez adamların yanında emaneti göstermen yeter oralardan bir yerlerden kaçak ayarlarsın işte kendine
:D :D şaka şaka
Savunma amaçlı bir alet istiyorsan en sağlam olarak bir tane haydar yeter sana çözüm olarak :D

Elektroşok cihazı hikaye haydarla bam bam bam :D
dayı o kadarda değil onlar beni başka zaman yakalarlar ama sadece korkutma amaçlı bişeyler istiyorum bana bulaşamayacakları

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dayı o kadarda değil onlar beni başka zaman yakalarlar ama sadece korkutma amaçlı bişeyler istiyorum bana bulaşamayacakları
Dostum o zaman yanına bir tane elektroşok cihazı alacaksın biber gazı ve elektroşoktan başka savunma yöntemi yok zaten

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yani o durumlar biraz karışık ama aramız çok iyi
dostum tehlikeli diyorum van diyorum ne konuşması ne anlaşması :DD
aklıma geldi ama o kadar etkili olmaz daha etkili bişey istiyorum
Kuru sıkı al kardeşim o zaman bulaşırlarsa çıkar çat çat işlem tamam.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kurusıkı silah alabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bro yanında korkutmak amacıyla kark çakı bulundurabilirsin ya da şok cihazı ya da kurusıkı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar kurusıkılık bir durum yok o kadar korkutmayacağız neyse ne iyisi bi 45k w lik bir elektroşok alayımda felekleri şaşsın :D

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Al bi sustalı bir sıkıntı çıkarsa delersin elemanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...