Mükemmel hocam kalista gidin hemen oynayıp deneyin yaniperformansı nasıl oynayabiliyor musun win aldırıyo mu? kalista lazysharpla iyiydi wsr ile nasıl bilmiyorum
kim diyosa yalan acayip iyi configiniz ben oynamayı çok az bilsem bile bayağı bi rank atlattı ellerinize sağlıkHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
Evet hocam bu sorunu ben de yaşamıyorum adamlar bilmediği için büyük ihtimalle böyle bir yorum yapıyorlar kötülemek için beğenmenize de ayrı sevindimkim diyosa yalan acayip iyi configiniz ben oynamayı çok az bilsem bile bayağı bi rank atlattı ellerinize sağlık
e yi sadece oldurecegi zaman atiyor onun disinda atmiyor arkadaslar kalista bilmiyor galibaHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
eudaysan sıkıntı yok denk düşmeyelimkalista adc main config ile acayip fena euw da oynuyorum bot lane yerine topta tercih ettiğim zamanlar bile oluyor adamlar bir şey yapamıyor gerçekten çok op
her mac 20 kill diyim hocamperformansı nasıl oynayabiliyor musun win aldırıyo mu? kalista lazysharpla iyiydi wsr ile nasıl bilmiyorum
Sorun felan yok sağlam yapmıssın reis ben kalista mainim her maç 15-20 kill alıyorum garantikim diyosa yalan acayip iyi configiniz ben oynamayı çok az bilsem bile bayağı bi rank atlattı ellerinize sağlık
en az diaya çıkarsın agaSuan sadece sc kullanarak kalista siralama kasiyorum 90 seviye hesaptan hesap fresh degil onceden lprebornda kullandim ondan oncekileride suan 250. siradayim bakalim ban yemeden kac mac atabilicez. @Adc Main hocamin configi ile oynuyorum evade her zaman acik.
ELO: SILVER 1
1000/1 rastladım ben manuel attım sonra aldım kiliHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
adc de bütün karakterleri sizin config ile oynadım hiç sıkıntı yaşamadım ama lee sin elise fln top mid çarlarınada config yaparsanız tadından yenmezEvet hocam bu sorunu ben de yaşamıyorum adamlar bilmediği için büyük ihtimalle böyle bir yorum yapıyorlar kötülemek için beğenmenize de ayrı sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?