Ultra Üye
gayet duzgun atiyoe hatta defaultta olmeden e cekmiyo senin cfgde cekiyorHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
gayet duzgun atiyoe hatta defaultta olmeden e cekmiyo senin cfgde cekiyorHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
bro burda kalista tr1 varken geçemezsin pek yaSuan sadece sc kullanarak kalista siralama kasiyorum 90 seviye hesaptan hesap fresh degil onceden lprebornda kullandim ondan oncekileride suan 250. siradayim bakalim ban yemeden kac mac atabilicez. @Adc Main hocamin configi ile oynuyorum evade her zaman acik.
ELO: SILVER 1
Ben de twitch ile yapıyorum aynı sıralama kasmayı tr 500düm dün akşam hedef ilk 10Suan sadece sc kullanarak kalista siralama kasiyorum 90 seviye hesaptan hesap fresh degil onceden lprebornda kullandim ondan oncekileride suan 250. siradayim bakalim ban yemeden kac mac atabilicez. @Adc Main hocamin configi ile oynuyorum evade her zaman acik.
ELO: SILVER 1
Hocam configde kalista gayet iyi.Ben de hiç e atma sıkıntısı vs olmadı gayet güzel çalışıyor elinize sağlık.Hocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
Şuan senin config ile tr kog'maw ile profilimde haşa tanrı diyor sıralamada 40 lardayım kalista ilede tr 100 plata çıktım bunları oynayarakHocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
E atmama gibi bi derdi yok ya senin configle oynuyorum bende hocam. Karakter öleceğini anlayınca e çekiyor hasar bıraktırıyor. Keseceği zaman zaten e ile garanti kill alıyor. Hiç bir problem yok. Şuan olacak olanların en iyisi. Eline sağlık.Hocam bazı arkadaşlar e atmıyor falan diyordu nasıl sizde beğeniyor musunuz configi
kanka hayir sorun yok ayrica hileyi bile kullanamadan lutfen yorum yapmakuzen kalistada hata var sanki
hocam çok çıkarmıyor nadir denk geliyor bana sizde bir sorun olabilirE sıkıntısı var galiba bende hep sıkıntı çıkarıyor