Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle RTX 3000 serisinden tercih etmelisin. Şuan AMD tavsiye etmem çünkü DLSS teknolojisi çok ileri taşıyor Nvidia'yı.
Bu bütçeyle RTX 3070 önerebilirim kesinlikle ama başarılı soğutması olan bir model. Şuan stok sıkıntısı çekse de bence bulabilirsin veya sistemin diğer parçalarını almadıysan bana ulaş yardımcı olayım çünkü stokları hazır sistemlerde kullanıyorlar.
Ek olarak aga bu forumda neden bu kadar bilgi kirliliği var ya adam 2080 öneriyor ya firma 300 dolar daha ucuza %4,5 daha iyi performans veren kart çıkarmış adamlar hala eski nesil öneriyorsunuz.
Gigabayt veya Msi veya Asus öneriyorum bunların bayi garantisi var ekran kartı yansada sıkıntı olmuyor ama şu anda fabrikalar durduğu için ekran kartı kıtlığı yaşanıyor ve 2 katı fiyatında bütün ekran kartları şuanda almamanı ve birazdaha beklemeni öneriyorum çok güzel bir ekran kartı alabilirsin sadece biraz sabıretmen lazım
Rtx2080ti gibi birşey düşünürsen çok memnun kalabilirsin eniştemde var tıkır tıkır işliyor makina ama fabrika hatası skıntılı gelebiliyor dikkat et biz geri gönderdik yenisi geldi