Uzman Üye
knk bir tek bende mi var başkalarının şarkılarını dinleyemiyorum sürekli kendi etrafımda ki şarkılarda dönüyorum.müzik zevkimin güzel olduğunu düşünüyorum Türkçe olsun metal olsun post rock olsun birkaç listem var ve sizlerle de paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider
Türkçe listem
post rock
metal
sporda dinlediklerim
o bende de var ya ama olur ya denk gelir birileri farklılık ister diye atayım dedimknk bir tek bende mi var başkalarının şarkılarını dinleyemiyorum sürekli kendi etrafımda ki şarkılarda dönüyorum.
rica ederim ne demek umarım bilmediğin şarkılar vardır da arasında yeni güzel şeyler keşfedersinListeler güzel gibi eline sağlık dinleyeceğim hepsini
teşekkürler bakacağım birazdanElysian'ın yaptığı şarkıları dinleyebilirsiniz çok güzel
ne demek çok sevindimtürkçeyi çok beğendim usta eline sağlık.
teşekkürler1. playlisti begendim
ne demek ben teşekkür ederimPaylaşım için teşekkürler. Listeme ekledim güzele bennziyor
ben teşekkür ederim ne mutlu banaçok beğendim özellikle spor için olanı kullanıcam teşekkürler
kanka çalma listesinin bağlantısını kopyalayıp yapıştırıyorum direkt bu kadarReis bende önermek isterim de nasıl spotify bağlantını burada paylaşıyorsun
o zaman ne mutlu banaÇok güzel liste olmuş özellikle Türkçe liste müzik zevkime uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?