Üye
35 Download Upluad 8 verebileceklerini söylüyorlar.alt yapın kaç mb internet destekliyor ona bak 100 falansa türknete geç uygun fiyata alabileceğin en yüksek interneti veriyorlar tabi tarifileri biraz masraflı olsa da hiç bi yönden beni üzmeyen türktelekomu da seçebilirisn
Türk net çok önerdiler sağolasun arkadaşlar ve dedikleri gibi de oldu sorguladım sende sağol bu aradaÖncelikle alt yapı sorgulama yazarak bulunduğun bina adres mahalle vesayre tüm bilgileri girdikten sonra oturduğun bina hangi alt yapıyı daha çok destekliyorsa görebilirsiniz herkesin oturduğu semt ve ev farklı olduğu için değişkelik gösteriyor mesela benim oturduğum yerde Türktelekom fiber var diyerleri yok bende ona göre internetimi seçtim sende böyle yapmalısın dostum
Türkcell hiç almak istemiyorum aslında form'da arkadaşların türknet yönünce cevapları oldu deniyip göreceğiz artık teşekkür ederimTürkcell superonline kullanıyorum kaliteli ve hızlı hiç kesilme yaşamıyorum lolde sabit 9 ping oynuyorum
türkcell hiç istemiyorum aslında türknet önerdiler deniyeceğim.he o yoksa türkcel dene derim oda baya kuvvetli
aynen türktelokom en iyisi bencetürk telekom isini görür bence
Alt Yapı fiber yok malesef tam hız alamayabilirim :|aynen türktelokom en iyisi bence
turk telokom yap ozmn mb yuksek alAlt Yapı fiber yok malesef tam hız alamayabilirim :|
süper onlineyide öneririm bu aradaKaliteli ve hızlı olan internet firması önerirmisiniz bir o kadar'da müşteri hizmetleri olması gerekiyor.
süperonline fiber 200mbps kullanıyorum 380mbps geliyor ama indirmelerde max 22mb/sn alıyorum. oyunlarda ping 10-16 civarı . Fiyatı da 150 TL tavsiye ederimKaliteli ve hızlı olan internet firması önerirmisiniz bir o kadar'da müşteri hizmetleri olması gerekiyor.
süper onlinede oyunlarda sıkıntı olmuyor demi ?süperonline fiber 200mbps kullanıyorum 380mbps geliyor ama indirmelerde max 22mb/sn alıyorum. oyunlarda ping 10-16 civarı . Fiyatı da 150 TL tavsiye ederim
aynen öle vallaha reis türk telekom öletürk net kesinlikle adamlar ahhkını verıyorlar bırakın aramayı online destek mesajı da atsam 2 dk ya bana telefon açarak sorunu halletmeye calısıyorlartürk telekom ancak ne haliniz varsa gorun dıyor ona gore degerlendirin ve ayrıca türk net in en düşük hız limiti 35 mgbt yani 16 baglamadıklarını iddia edıyorlar
al bunu izle belki sana yardımcı olurKaliteli ve hızlı olan internet firması önerirmisiniz bir o kadar'da müşteri hizmetleri olması gerekiyor.
ben 120 tl ye alıyom :dsüperonline fiber 200mbps kullanıyorum 380mbps geliyor ama indirmelerde max 22mb/sn alıyorum. oyunlarda ping 10-16 civarı . Fiyatı da 150 TL tavsiye ederim
Koblo neti öneririm bir zamanlar onu kullanıyordum gayet memnun kaldımKaliteli ve hızlı olan internet firması önerirmisiniz bir o kadar'da müşteri hizmetleri olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?