kalkan kılıç balta silah vb tasarım için program.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kalkan kılıç balta silah vb tasarım için program önerirmisiniz mobil oyun yapıyorum hayatta kalma oyunu gibi bişey unity kullanıcam fakat harita balta gibi tasarımları hangi programda yapacagımı bilmiyorum şu anlık zbrush kullanıyorum ama çoğu şeyi bilmediğimden yapamıyorum program güzel ama yapamıyorum acaba ilk çizim yaptığımız program fln mı var nasıl yapıcam tasarımları beni aydınlatın çok acil. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kağıtta çizim yapıp aktarma yaptıkları bişi vardı bulursam dm atarım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum 3d modelleme programı istiyorsan
Catiav5 v6
Solidworks 2017
Solid inverter 2017
Ama detaylı 3d modelleme için catiav5 programı tasarım için birebir hertürlü katı ve 3d modellemesini yapabilirsin
✅✅

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum 3d modelleme programı istiyorsan
Catiav5 v6
Solidworks 2017
Solid inverter 2017
Ama detaylı 3d modelleme için catiav5 programı tasarım için birebir hertürlü katı ve 3d modellemesini yapabilirsin
✅✅
tavsiyelerin için teşekkür ederim ama bunlar biraz mühendislik programları gibi geldi bana oyun için uygun olacagını zannetmiyorum fantastik tasarımlar için özellikle :/

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var bişeyler bulursanız bende faydalanmak isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
adobeleri kullanabilirsin arkdasşlar belirtmiş zaten extradanda esquel falan zor ama yaparsan guzel olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Photoshop extended, illustrator ve 3d Max senkronize olarak çalışabiliyor. Bunları kullanabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
tavsiyelerin için teşekkür ederim ama bunlar biraz mühendislik programları gibi geldi bana oyun için uygun olacagını zannetmiyorum fantastik tasarımlar için özellikle :/
Dostum bunlar mühendislik programları zaten ama 3d çizim için en ideal programlar
Oyun modelleme için
Autocad motion builder yada 3d max altyspısında bulunan programlara var ona bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
If I find there was a drawing on the paper and transferred, I'll send a dm

Üye
5 HİZMET YILI
blender, 3dmax, maya bunlar genelde kullanılan 3d modelleme programları ama blenderi free olduğu için tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...