KAN LAZIM ALLAH RIZASI İÇİN ACİL GELİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Trabzon Sürmene'nin yetiştirmiş olduğu Ender İnsan ,Eğitimci ,Öğretmen Aydın Danışmaz Kalp rahatsızlığından Hastahaneye yattı. Aydın Danışmaz Öğretmen İstanbul Koşuyolu Kalp Damar Cerrahi Hastahanesinde K - bilok 110 Numara'da yatmakta. Öğretmen Aydın Danışmaz'ın Doktoru Ülkenin en iyi kalp ve damar cerrahi Doktorlarından Trabzon Sürmeneli Dr.Kağan Kırali . Öğretmen Aydın Danışmaz Pazartesi Anjio olacak Salı Günü İse Aort damarı değişecek . Öğretmen Aydın Danışmaz'ın Öğrencilerinden ,Trabzon ,Sürmene ,Araklı ve Of İlçelerindeki tanıdıklarına selamı var Helallik istiyor, kendisi herkese hakkını helal ettiğini ,Öğrencilerini özlediğini ifade etti. Aydın Danışmaz'a yarından sonra Acilen Taze 0RH + Kan İhtiyacı vardır ilgilenecek olanların lütfen bu numarayı arayarak kan verebilirler . Aydın Danışmaz İrtibat Telefonu ; 0531 522 76 14

NOT : BÜYÜK HARF İLE YAZDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM BAN YESEM BİLE ÖNEMLİ DEĞİL ŞUANDA LÜTFEN KAN VERECEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN HASTANEYE GİDİP AYDİN DANİŞMAZ HASTASİ İÇİN KAN VERECEM SÖYLESİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BENİM ÖĞRETMENİMDİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM :'(

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun usta inşallah kan verecek birisi olur. Benim kanım uyuşmuyor malesef. :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konu düzenlenmiştir, facebook profilimde ve memoryhackers.org in profilinde paylaşım yapılmıştır. İnşallah tez zamanda hocanız sağlığına kavuşur.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
Geçmiş olsun usta inşallah kan verecek birisi olur. Benim kanım uyuşmuyor malesef. :(

inşallah ya öğretmenimdi kaybetmek istemiyorum ilk ucak ile yanına gidecem :'(

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Konu düzenlenmiştir, facebook profilimde ve memoryhackers.org in profilinde paylaşım yapılmıştır. İnşallah tez zamanda hocanız sağlığına kavuşur.

teşekkür ederim başkan inşallah ya :'(

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim ALLAH sağlık versin geçmiş olsun orda yaşasaydım verirdim kardeşim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kanım Uyuyor 0rh Verme İmkanım var kardeşim en yakın zamanda gidecigm yanı bi yarım saate çıkıp vercem hastanede yakın Telefon Numarası Arandı kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
IBERKAYBEYI' Alıntı:
Kanım Uyuyor 0rh Verme İmkanım var kardeşim en yakın zamanda gidecigm yanı bi yarım saate çıkıp vercem hastanede yakın Telefon Numarası Arandı kardeşim

teşekkür ederim berkay ve aydin hocanın durumunu öğrenip beni bilgilendirirmisin :'( 

https://www.facebook.com/LazHayalet61

Üye
10 HİZMET YILI
Ulan 13 yaşındayım ailem izin vermedi uyuşuyorda şuan kendimi cani hissediyorum inşallah başkası çıkar şansımı varya :'(

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İsimsizGhost' Alıntı:
IBERKAYBEYI' Alıntı:

teşekkür ederim berkay ve aydin hocanın durumunu öğrenip beni bilgilendirirmisin :'( 

https://www.facebook.com/LazHayalet61

Tabikide Veririm Kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...