Trabzon Sürmene'nin yetiştirmiş olduğu Ender İnsan ,Eğitimci ,Öğretmen Aydın Danışmaz Kalp rahatsızlığından Hastahaneye yattı. Aydın Danışmaz Öğretmen İstanbul Koşuyolu Kalp Damar Cerrahi Hastahanesinde K - bilok 110 Numara'da yatmakta. Öğretmen Aydın Danışmaz'ın Doktoru Ülkenin en iyi kalp ve damar cerrahi Doktorlarından Trabzon Sürmeneli Dr.Kağan Kırali . Öğretmen Aydın Danışmaz Pazartesi Anjio olacak Salı Günü İse Aort damarı değişecek . Öğretmen Aydın Danışmaz'ın Öğrencilerinden ,Trabzon ,Sürmene ,Araklı ve Of İlçelerindeki tanıdıklarına selamı var Helallik istiyor, kendisi herkese hakkını helal ettiğini ,Öğrencilerini özlediğini ifade etti. Aydın Danışmaz'a yarından sonra Acilen Taze 0RH + Kan İhtiyacı vardır ilgilenecek olanların lütfen bu numarayı arayarak kan verebilirler . Aydın Danışmaz İrtibat Telefonu ; 0531 522 76 14
NOT : BÜYÜK HARF İLE YAZDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM BAN YESEM BİLE ÖNEMLİ DEĞİL ŞUANDA LÜTFEN KAN VERECEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN HASTANEYE GİDİP AYDİN DANİŞMAZ HASTASİ İÇİN KAN VERECEM SÖYLESİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BENİM ÖĞRETMENİMDİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM :'(
NOT : BÜYÜK HARF İLE YAZDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM BAN YESEM BİLE ÖNEMLİ DEĞİL ŞUANDA LÜTFEN KAN VERECEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN HASTANEYE GİDİP AYDİN DANİŞMAZ HASTASİ İÇİN KAN VERECEM SÖYLESİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BENİM ÖĞRETMENİMDİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM :'(