Temsilde hata olmazkardeşim bir an Cem yılmaz geldi aklıma ufo gören masum köylü yanlış anlama sadece şakalaşıyorum. umarım her zaman böyle mutlu olursunuz gerçi mevsimler çok değişti her yıl kar yağan yerlere kar yağmaz oldu ve Mersine kar yağması değişik geldi bana
knk bura toroslar iç taraflar yağmaz buralaraGeçen hafta yada 2haaafta oldu tam emin değilim mut tarafında 1metre kar vardı
Orayı bilemem ama bende görünce şaşırmıştım bayağı, yol üzerinden geçerken, hatta yolların bi kısmı kapanmıştıTemsilde hata olmaz
Post automatically merged:
knk bura toroslar iç taraflar yağmaz buralara
bende şaşkınım şuan yağıyor birazdan yolu kaplar inş da poşetle yokuş aşağı kayarımOrayı bilemem ama bende görünce şaşırmıştım bayağı, yol üzerinden geçerken, hatta yolların bi kısmı kapanmıştı
this chat sectionThats not right bro, Dont make useless threads make sense and post something usefull or informative
Kral nasıl yapmadın çocukken hiç mi denemedin bebende şaşkınım şuan yağıyor birazdan yolu kaplar inş da poşetle yokuş aşağı kayarımhiç yapamadım
yağmadiki :/Kral nasıl yapmadın çocukken hiç mi denemedin beçok zevklidir ama biraz acıtabilir taş falan denk gelirse haberin olsun askdljas
plastik ile dene acılara karşı bire birKral nasıl yapmadın çocukken hiç mi denemedin beçok zevklidir ama biraz acıtabilir taş falan denk gelirse haberin olsun askdljas
bir yağsın söz her türlü fantaziyi denicem pekmez döküp yalıcamplastik ile dene acılara karşı bire bir
kardeşim pekmez dökmek herkese nasip olmaz tadını çıkar sırf geçen kış pekmez dökmek için dağın başına gidip kar topladım labir yağsın söz her türlü fantaziyi denicem pekmez döküp yalıcam
Zaten deneyimlerden sonra çocukken leğen ile kayardık poşet acıtırdıplastik ile dene acılara karşı bire bir
çıkaracağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yalıya yalıyakardeşim pekmez dökmek herkese nasip olmaz tadını çıkar sırf geçen kış pekmez dökmek için dağın başına gidip kar topladım la
biz kar olmadığı zaman eski döşek altında olan yaylar ile binaların merdiveninden kayardık çocukluk işte en öndeki şahıslar rahmetli olduZaten deneyimlerden sonra çocukken leğen ile kayardık poşet acıtırdı
merdivende aşağı inerken ölüme gider gibi olurduk bunu yaptımbiz kar olmadığı zaman eski döşek altında olan yaylar ile binaların merdiveninden kayardık çocukluk işte en öndeki şahıslar rahmetli olduyay diyip geçme yeminle buz üstünde kayarmış gibi oluyordu yüksek merdivenli bina avına çıkardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?