LoL EUW sunucusu sanıldığı kadar iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, bugün sizlere EUW serverinin aslında sandığınız kadar toz pembe olmadığını göstereceğim. Bu konuyu açmamın sebebi, etrafta sürekli söylenen ,TR serveri leş abi, EUW serverinden başka yerde oynanmaz, saçmalığı. Emin olun, bazı zamanlar EUW serveri; TR serverini mumla aratıyor. Unranked maçları yeni bitmiş silver elo bir hesaptan görüntü :D Emin olun, TR serverindeki rezil leş insanlar; burada da var. Burası çok da farklı değil yani. Hatta bazı zamanlar ırkçılık seviyesi nirvana denilen boyuta ulaşıyor.

1675222828474.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Evet, ama ona rağmen böyle insanlar yüzünden kaybedebiliyorsun. Benim de çok iyi olduğum söylenemez tabii ki.
Heh, diğerleri elleriyle oynamaya çalışıyor oyunu. Tek tuşa bağlı değiller, hem script kullanıp hem de kötü oynayanlara flame atamazsın ki hiç biri senin script kullandığın geçmiş maçlarında ki kadar kötü oynamamışlar bu oyun.

Irkçılık konusunda da sen kendi sunucundan Avrupa sunucusuna gelip toxic olursan tabii yaparlar ırkçılığı. Adamlara bir şey deme hakkın olduğunu sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum bende TR serverının berbat olmadığını düşünüyorum ama bu maç bana pekte berbat gelmedi nedense 1AFK var o kadar

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Heh, diğerleri elleriyle oynamaya çalışıyor oyunu. Tek tuşa bağlı değiller, hem script kullanıp hem de kötü oynayanlara flame atamazsın ki hiç biri senin script kullandığın geçmiş maçlarında ki kadar kötü oynamamışlar bu oyun.

Irkçılık konusunda da sen kendi sunucundan Avrupa sunucusuna gelip toxic olursan tabii yaparlar ırkçılığı. Adamlara bir şey deme hakkın olduğunu sanmıyorum.
Dostum ben adamlara flame ya da ırkçılık yapmıyorum. Onu nereden çıkarttın acaba çok merak ettim? Adamlar tabii ki iyi oynamak zorunda değil, benim bahsettiğim şey oyun bilgisi de değildi zaten. Sen olayları çok yanlış yerlere çekmişsin. Benim söylemek istediğim şey insanların kalitesiydi. Kavga etmeye çalışıyorsan burası senin için doğru yer değil, üzgünüm.

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum ben adamlara flame ya da ırkçılık yapmıyorum. Onu nereden çıkarttın acaba çok merak ettim? Adamlar tabii ki iyi oynamak zorunda değil, benim bahsettiğim şey oyun bilgisi de değildi zaten. Sen olayları çok yanlış yerlere çekmişsin. Benim söylemek istediğim şey insanların kalitesiydi. Kavga etmeye çalışıyorsan burası senin için doğru yer değil, üzgünüm.
Skorunun iyi olduğu ama kaybettiğin tek bir maçın resmini atmışsın, burada insanların kalitesine dair bir şey yok. Görünürde adamların ne küfür, ne hakaret ettiği var ne de ırkçılık yaptığı. Üstelik "yerleştirme maçlarını yeni bitirmiş Silver hesaptan bir görüntü" diye de eklemişsin adamların profesyonel oyuncu olmasını beklermiş gibi. Buradan tabii ki oynayışlarına laf ettiğini çıkarabilirim sadece.

Bütün bunlar bir araya gelince de toxic biriymişsin gibi geliyor göze, buradan çıkardım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
euw niye daha iyi yüksek elolarda wt vs. yok hemde çok fazla toksik oyuncu yok ama düşük elosu tam tr server'ı gibi rezalet. :D

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Skorunun iyi olduğu ama kaybettiğin tek bir maçın resmini atmışsın, burada insanların kalitesine dair bir şey yok. Görünürde adamların ne küfür, ne hakaret ettiği var ne de ırkçılık yaptığı. Üstelik "yerleştirme maçlarını yeni bitirmiş Silver hesaptan bir görüntü" diye de eklemişsin adamların profesyonel oyuncu olmasını beklermiş gibi. Buradan tabii ki oynayışlarına laf ettiğini çıkarabilirim sadece.

Bütün bunlar bir araya gelince de toxic biriymişsin gibi geliyor göze, buradan çıkardım.
Sen de haklısın, bu konuyu açtığım için ve rahatsızlık verdiğim herkesten çok özür diliyorum. Adminlerden rica etsem konuyu kapatabilir misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Leş Oyuncular Her Türlü Leştir. Daha İyi Gibi Bir Durum Yok Bence Toxic Seviyesi Az Westte Tabi Buda İnsanın Oynayışını Etkiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Maalesef trde oyuncu kalmadı oynayan yok ve oynayanlarda ortakul derecesi :D anlayışlı insanlara denk geldiğim 10da 1 maç oluyor maalesef tr bitik ekstra olarak sansür yaparken chatteki ismi unutmusun :d

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Her zaman söylüyorum Tr sunucusu leş Euw da oynuyorum tabii euw da toxicler felan var hocam ama tr kadar asla olamaz gerçekten maçların farkı var euw dan trye geçtiğim zaman o farkı çok rahat şekilde anlıyorsun

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, bugün sizlere EUW serverinin aslında sandığınız kadar toz pembe olmadığını göstereceğim. Bu konuyu açmamın sebebi, etrafta sürekli söylenen ,TR serveri leş abi, EUW serverinden başka yerde oynanmaz, saçmalığı. Emin olun, bazı zamanlar EUW serveri; TR serverini mumla aratıyor. Unranked maçları yeni bitmiş silver elo bir hesaptan görüntü :D Emin olun, TR serverindeki rezil leş insanlar; burada da var. Burası çok da farklı değil yani. Hatta bazı zamanlar ırkçılık seviyesi nirvana denilen boyuta ulaşıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 84895
genel kitle böyle hocam yapçak bişey yok ama lolün bu şeyini seviyorum xd

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Senin maç biraz kötü geçmiş bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam tek maçla böyle bir kanıya varmak yanlış bence bende euw te oynuyorum evet bazen kötü takım geliyor ve ırkçılık yapılıyor ama yinede tr serverinde sadece koridor değiştirmye hayır dediğim için küfür yediğimi bilirim yok demem lazımmış yani hocam bence biraz daha oynamalısın diyebilirim sadece

tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence hiç bir serverin birbiri arasında dağlar kadar fark yok hepsi birbirine yakın berbatlıkta.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bronz eloda oynayıp laf yapıyorsun dostum yorum hakkın yok bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...