Hayır yakın zamanda tr ve eu ayağı kapatıldı.copyright available?
Arkadaşlar hile değil gözünüzü sevimkonunun başlığındada yazıyor ''Server Files'' Server Source ile beraber paylaşıldı. isteyen kendine özel sunucu oluşturabilir şeklinde. tabi hatalarını fixlemesi gerekir.
C++ ,Hangi dil üzerine kurulmuş bir oyun?
Teşekkür ederim paylaşımın için ayrıca.
memoryhackers sitesi farklı bir siteden yüklediğimde link i koymama izin vermiyor. forum yetkilileriyle görüşürseniz link verebilirim konuya kendileri ekleyebilirler.client dosyaları parasız indirilemiyor.Başka siteye yüklerseniz seviniriz.
Arkadaşlar ben yeni siteye upload ediyorum ancak link'i buraya bırakamıyorum forum da hata bildirisi alıyorum tekrarlıyorum moderatör etiketleyin durumu söyleyin ben moderatör arkadaşlarımıza link'i vereyim konuya eklesinler.Konu sahibi uzun zamandır MH ye girmiyor sanırım o yüzden link istemeyin . Bende bayadır takip ediyorum ama ses soluk çıkmıyor :S
Oyun içi ilah seviyesinde olan sistemler sorunlu uzman33 seviyesine kadar çalışıyor zaten eski versiyondan upgrade almış oldugu için bu şekilde oyunu detaylı bilmeniz gerekiyor sistemleri dogru çalıştırabilmeniz için. biraz da reverse engineering'de bilgi sahibi olmanız gerekiyor ki client source olmadıgı için client bazlı çalışan sistemlere müdehale edebilmeniz için. çoğunlukla hex editör ile değer bulup bunları .dll bazlı koda dökerek ekrana çizdirme yaparak bir çok geliştirmeyi yaptık uzun zamandır ilgilenmiyorum bu proje ile çoğu şeyi unuttum aklımda kaldıkça sorularınıza cevap vermeye çalışacağım yorum olarak bırakabilirsiniz sorularınızı.Hangi hatalar fixlenmesi gerekir keşke o konuda bilgi verseydin hocam.Ona göre denerdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?