Karahan Online / TwelveSky2 / 12sky2 / Server Files 2.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler indireceğim

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
teşşekürler ellerine sağlık

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben yeni siteye upload ediyorum ancak link'i buraya bırakamıyorum forum da hata bildirisi alıyorum tekrarlıyorum moderatör etiketleyin durumu söyleyin ben moderatör arkadaşlarımıza link'i vereyim konuya eklesinler.

Oyun içi ilah seviyesinde olan sistemler sorunlu uzman33 seviyesine kadar çalışıyor zaten eski versiyondan upgrade almış oldugu için bu şekilde oyunu detaylı bilmeniz gerekiyor sistemleri dogru çalıştırabilmeniz için. biraz da reverse engineering'de bilgi sahibi olmanız gerekiyor ki client source olmadıgı için client bazlı çalışan sistemlere müdehale edebilmeniz için. çoğunlukla hex editör ile değer bulup bunları .dll bazlı koda dökerek ekrana çizdirme yaparak bir çok geliştirmeyi yaptık uzun zamandır ilgilenmiyorum bu proje ile çoğu şeyi unuttum aklımda kaldıkça sorularınıza cevap vermeye çalışacağım yorum olarak bırakabilirsiniz sorularınızı.
üstad bana natzugen 2.0 files lazım source files beckend derlemeyi biliyorum hiç bir yerde bulamadım elinde varsa atarmısın yada bana ulaşırmısın lütfen. Client, launcher, exe ımg leri editleye biliyorum tersine mühendislik yapabiliyorum. Adam akıllı files bulamadım. Burada verilen filesta sorun var libmysql dosyası sıkıntılı bana ulaşırsan çok sevinirim. Discord adresim :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Post automatically merged:

üstad bana natzugen 2.0 files lazım source files beckend derlemeyi biliyorum hiç bir yerde bulamadım elinde varsa atarmısın yada bana ulaşırmısın lütfen. Client, launcher, exe ımg leri editleye biliyorum tersine mühendislik yapabiliyorum. Adam akıllı files bulamadım. Burada verilen filesta sorun var libmysql dosyası sıkıntılı bana ulaşırsan çok sevinirim. Discord adresim :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu filesta beckend alamıyorum. libmysql.lib yolunu bulup üstüne yazmıyor her yere konu açtım yıllardır files derlerim böyle acayip bir hata görmedim eğer yazdıklarımı görürsen bekliyorum usta seni

Üye
4 HİZMET YILI
dosyaları ındırmeye calıstım fakat sıstemde sılınmıs rica etsem dosyalar ıbana tabılırmısnız

Üye
4 HİZMET YILI
hayrına server kurulum videosu yayınlayacak yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...