Karakter seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teemoyu ben daha keyifli buluyorum q menzili görünmezliği ve mantar koyması dolayısıyla

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Master yi alabilirsin basit, güçlü ,kolay ve troll bi çar onun dışında teemoda oynayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Rammus, Malphite, Master Yi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar lole bi nevi iyeni başlamış gibiyim sizce hangi karakterler daha uygun olur kovalayan falan trolleyen vb (konuyu yanlış yerde açtıysam affola pek anlamış değilim sistemi :) )
Knk Script kullanıyorsan midede Viktor akali zed veya veigar al ve hala Script kullanıyorsan ADC için Twitch jinx jhin supoort için xerath bard ve blitzcrank Top lane için Vayne mordekaiser Jungle için shaco nocturne zed ve leesin alabilirsin

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
shaco, master, trundle, nasus gibi daha çok düz vuruşa odaklanan şampiyonlar senin için daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Warwick öneririm heronun aman aman bi mekanigi yok oynayisida kolay + güçlü

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
shaco mainleye bilirsin efsane karakter ben shaco mainim hayatım çok iyi neden bu kadar ciddisin

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Warwick, Teemo, Nunu ve Shaco öneririm bu aradığınız kriterlerde ki karakterlere örnek. Eğer oynanış açısında zorlanırsanız, YouTube da nasıl oynanır, dikkat edilmesi gerekenler vs. videolara göz atabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Master yi başlangıç için iyi ve oyundaki en güçlü karakterlerden biri diyebilrim senin için xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
support oyna oyuna alışana kadar minyon kesme felan derdin olmaz lux morgana gibi çarlar daha iyi olabilir bence

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adc olarak Miss Fortune, support lux, mid annie top garen jungle warwick veya nocturne oynayabilirsin!

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Trollemek istiyorsan: Yuumi, Shaco veya Teemo iyi olacaktır. Yuumi ile solo/orta lanerin üzerine binip xp bölebilirsin. Shaco ve teemo ile de görünmez olup rakibi çıldırtırsın.
Kolay hero oynayıp maç taşımak, eğlenmek istiyorsan soloda Garen, ormanda Master yi oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...