7. koğustakı mucıze çok iyiArkadaşlar Bu karantina günlerini, en iyi şekilde geçirebilmek için bu konuyu açtım. aşşagıya bırakmış oldugum dizilerin hepsini izledim ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Sizinde kesinlikle izlemeniz gerek dediniz film&dizi varsa yorumlara katarsanız sevinirim.
———Diziler———
1-TWD
2-Prison Break
3-Elite
4-La Case De Papel
5-Game Of Thrones
6-The Witcher
7-Vikings
8-The 100
9-Limitless
10-Lucifer
11-Sherlock
12-Mr Robot
13-The Flash
——-Film——
1-Rampage
2-Dünya savaşı Z
3-Esaretin Bedeli
4- 7. Koğuştaki Mucize
5- Green Mile
6- V For Vandetta
7-The Platform
GoF u hiçbir şekilde önermiyorum adamlar 7sezon boyunca biriken emeklerini final sezonunda resmen darmaduman ettiler. Yeni bulduğum see adlı bir dizi var GoF yerine onu izleyebilirisiniz benceArkadaşlar Bu karantina günlerini, en iyi şekilde geçirebilmek için bu konuyu açtım. aşşagıya bırakmış oldugum dizilerin hepsini izledim ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Sizinde kesinlikle izlemeniz gerek dediniz film&dizi varsa yorumlara katarsanız sevinirim.
———Diziler———
1-TWD
2-Prison Break
3-Elite
4-La Case De Papel
5-Game Of Thrones
6-The Witcher
7-Vikings
8-The 100
9-Limitless
10-Lucifer
11-Sherlock
12-Mr Robot
13-The Flash
——-Film——
1-Rampage
2-Dünya savaşı Z
3-Esaretin Bedeli
4- 7. Koğuştaki Mucize
5- Green Mile
6- V For Vandetta
7-The Platform
Platforma gerek yok hacim. Internette arat cikiyor butun sezonlari.Bi baktımda bu supernaturel dizisini hangi platformda izleyebilirim ? İyiye benziyor
uygulamalar aracılığı ile izleyebilirsin dostum ben öyle izlemiştimarkadaşlar game of trones kaldırılmadımı
uygulama link'inde yardımcı olurmusun ?uygulamalar aracılığı ile izleyebilirsin dostum ben öyle izlemiştim
teatv adlı bir uygulama var ondan izleyebilirsinuygulama link'inde yardımcı olurmusun ?
rick and morty daha izlemedim ama izleyemi çok istiyorum önerir misin güzel bir dizi mi?Prison Break
Rick and Morty
Elite
Vis a Vis
Kanka güzel bir dizi izlemeni tavsiye ederim bazı bölümler kötü olsada iyi bir dizirick and morty daha izlemedim ama izleyemi çok istiyorum önerir misin güzel bir dizi mi?
Veya kanka Brooklyn Nine-Nine da güzelrick and morty daha izlemedim ama izleyemi çok istiyorum önerir misin güzel bir dizi mi?
ilk izlediğinizde asla anlayamazsınız diyolar doğru mudur sence reisThe Prestige. Güzel filmdir tavsiye ederim.
EVet finali çok kötüydü kabul ediyorumGoF u hiçbir şekilde önermiyorum adamlar 7sezon boyunca biriken emeklerini final sezonunda resmen darmaduman ettiler. Yeni bulduğum see adlı bir dizi var GoF yerine onu izleyebilirisiniz bence
Türk dizilerine bu hafta başlıcamEzeli izlemediysen izle izlediysen tekrar izle![]()