- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Ooooo iyi atmışsın sen ben olsam sinir krizi geçirirdimKarantinanın başından beri 600 dereceli attım artık zevk alamıyorum :/
Ooooo iyi atmışsın sen ben olsam sinir krizi geçirirdimKarantinanın başından beri 600 dereceli attım artık zevk alamıyorum :/
Maaşaallah kardeşim neler yapıyosun sen öyleKarantinanın başından beri 600 dereceli attım artık zevk alamıyorum :/
Kafayı tabi sıyırırlar sen bi anda 4 gün saadece televizyon izlesen ev işi yapsan sana kim bilir neler olurEe ailelerde kafayı sıyırdı![]()
Ben bile bilgisayardan sıkıldım ki oohhoooo bide televizyon diyor TV izlemek intihar sebebi felan herhaldeKafayı tabi sıyırırlar sen bi anda 4 gün saadece televizyon izlesen ev işi yapsan sana kim bilir neler olur
Tabi canım bilgisayarda gene çeşitlilik var tv dediğin yer şaklaban doluBen bile bilgisayardan sıkıldım ki oohhoooo bide televizyon diyor TV izlemek intihar sebebi felan herhalde
Ne tarz oyunlar oynuyorsunTabi canım bilgisayarda gene çeşitlilik var tv dediğin yer şaklaban dolu
eskiden lol oyuncusuydum ama tr serverinin toxiclik seviyesi artınca oyunu bıraktım bu aralar valorant cs bf fela oynuyorumNe tarz oyunlar oynuyorsun
sorma ya o toxic veletlerde çok çekti bu tr serveri daha biraz önce atatürke söven oldu forumda konusu var galiba sen oraya yorum yazmıştınE
eskiden lol oyuncusuydum ama tr serverinin toxiclik seviyesi artınca oyunu bıraktım bu aralar valorant cs bf fela oynuyorum
Evet gördüm konuyu reportladım inşallah ban yer resme SAYGISIZLIK!sorma ya o toxic veletlerde çok çekti bu tr serveri daha biraz önce atatürke söven oldu forumda konusu var galiba sen oraya yorum yazmıştın
Neyse sana iyi forumlar ben çıkıyorum Muhabbet için teşekkür ederimEvet gördüm konuyu reportladım inşallah ban yer resme SAYGISIZLIK!
Kardeşim sende bizdensin discord ismini verirmisin oyun felan oynarız (özelde)karantinam full arkadaşlarımla discorddan konuşarak geçti sakömdsan pek heyecan falan yaşamadım
Neden bf4 bıraktın kiBf4 ve lol oynuyorum bf4 de artık oynayamıyorum
Yıllık abonelik var ubisoftta süresi dolduNeden bf4 bıraktın ki
Evet delirtiyorlar insanlarılol artık oynanıcak gibi değil çünkü çileden çıkarıyor insanı
oyun oynuycaksan alınmaz ancak takvim not tutmak internette dolaşmak için alınır ha oyunda oynatır ama sağlıklı olmaz ısınır vsarkadaşlar sohbetinizi bölmüş gibi oluyorum ama hazır samimi ortam varken sorayım huawei matepad alacağım alınır mı sizce kullanan var mı yardımlarınız için teşekkür ederim
film içinYıllık abonelik var ubisoftta süresi doldu
Post automatically merged:
Evet delirtiyorlar insanları
Post automatically merged:
oyun oynuycaksan alınmaz ancak takvim not tutmak internette dolaşmak için alınır ha oyunda oynatır ama sağlıklı olmaz ısınır vs
çok sıkıcı ya hergün evde oturuyorum sadeceNasılsınız![]()