Karantinada netflix'de izlenebilcek dizi film tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
başlıkta belirttiğim gibi karantinada netflix'de izlenebilcek dizi film tavsiyesi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Netflixte izlenebilecek herhangi adam akıllı dizi yok. Bazı başarılı yapımları içinde bulunduruyor, black mirror, vikings, got, breaking bad, rick and morty, bojack horseman, how i met your mother, dark gibi dizilere başlayabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Netflixte izlenebilecek herhangi adam akıllı dizi yok. Bazı başarılı yapımları içinde bulunduruyor, black mirror, vikings, got, breaking bad, rick and morty, bojack horseman, how i met your mother, dark gibi dizilere başlayabilirsin.
Darkıda izledim fakat çok karısık bi diziydi black mirror diye bir kaç yakın arkadaşımda tavsiye etmişti fragmanlarına bakıcam şimdi teşekkürler

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
The Last Kingdom
Altered carbon
Vis a Vis

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Darkıda izledim fakat çok karısık bi diziydi black mirror diye bir kaç yakın arkadaşımda tavsiye etmişti fragmanlarına bakıcam şimdi teşekkürler
Manifest'de vardı babam izliyordu uçak kazası sonrası tuhaf olaylar yaşanıyor 5 yıl ileri gidiyorlar vb. Ortalama bir dizi, 5 bölüm izlemiştim sardı bi bak derim.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
extraction -thor canlandıran arkadasın yenı fılmı :)
ı am mother

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim black mirrorun fragmanı pek sarmadı manifeste bakıyorum
Black mirror'u fragmana bakarak mı değerlendiriyorsun? Çok ama çok iyi bir dizidir başlamazsan ayıp etmiş olursun hocam. Bir diziyi fragman ile değerlendirmemeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Love SE Robots -(kurugulu çıtır çerez bir bilim kurgu animasyonu filmi her bölümü farklı )
Friends (İzlemediysen eğer eski yapımdır ama güzel bir sitcomdur kendileri)
La Casa De Papel
Mr.Robot
Stranger Things

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...