ragnorak ve vikingsi izledim brooklyn nine nine bakıcam teşekkürler tavsiyen içinragnarok
vikings
brooklyn nine nine
Darkıda izledim fakat çok karısık bi diziydi black mirror diye bir kaç yakın arkadaşımda tavsiye etmişti fragmanlarına bakıcam şimdi teşekkürlerNetflixte izlenebilecek herhangi adam akıllı dizi yok. Bazı başarılı yapımları içinde bulunduruyor, black mirror, vikings, got, breaking bad, rick and morty, bojack horseman, how i met your mother, dark gibi dizilere başlayabilirsin.
Manifest'de vardı babam izliyordu uçak kazası sonrası tuhaf olaylar yaşanıyor 5 yıl ileri gidiyorlar vb. Ortalama bir dizi, 5 bölüm izlemiştim sardı bi bak derim.Darkıda izledim fakat çok karısık bi diziydi black mirror diye bir kaç yakın arkadaşımda tavsiye etmişti fragmanlarına bakıcam şimdi teşekkürler
teşekkür ederim black mirrorun fragmanı pek sarmadı manifeste bakıyorumManifest'de vardı babam izliyordu uçak kazası sonrası tuhaf olaylar yaşanıyor 5 yıl ileri gidiyorlar vb. Ortalama bir dizi, 5 bölüm izlemiştim sardı bi bak derim.
iftara kadar izlenir o zamanextraction -thor canlandıran arkadasın yenı fılmı
ı am mother
Black mirror'u fragmana bakarak mı değerlendiriyorsun? Çok ama çok iyi bir dizidir başlamazsan ayıp etmiş olursun hocam. Bir diziyi fragman ile değerlendirmemeni tavsiye ederim.teşekkür ederim black mirrorun fragmanı pek sarmadı manifeste bakıyorum
Ölümlü dünya izlemeni tavsiye ederimbaşlıkta belirttiğim gibi karantinada netflix'de izlenebilcek dizi film tavsiyesi