Kardeşim oyun bagımlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bilgisayardan uzak tutun ilerde işin içinden cıkamazsınız.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kısıtlama koymak yerine onla oyun oyna. dışarı gezmeye gidelim de yemek yemeye götür v.b v.b. (şuan zor ama :D) kısıtlama koymak insanı uzaklaştırmaz aksine erişilmez yaptığı için daha çok istek duydurur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
reis bence elleme sen salarsan bir süre sonra sıkılır zaten oyun oynuyorsa oyundan falan sıkılır zevk almamaya başlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
guzel dille uyar olmuyorsa abi demen gerek ona artik yurtbesi artdi :D

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pc ye sifrekoy otoriteni koy ya abisisin sen onun

Süper Üye
7 HİZMET YILI
başka bir aktivite bul ona pc dısında sonucda hayat pc değil benımde kuzenım bagımlı enıstem yuzme havuzuna yazdırdı

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam aynı sorun küçükken bende de vardı psikoloğa gittik kağıt verdiler düzenli olarak her gün en az 1 saat kısacaksın pc kullanımını diye annemler babamlar da ayrıyetten pcnin özelliklerini kııstılar misafir kullanıcı vb sonuç hala bağımlıyım değişen bişey olmadı 4 yılda

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
pc sifre kesin çözüm ama bende aynı bagımlıyım ama format atar girer onada :D eminim yapar bagımlılık cünki

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler ben çocugu pc başından kaldıramıyorum çöp at diyorum atmıyor geçen gün harddiskin kablosunu söktüm ben işteyken gidip yaptırmış pc dedikmi anında kalkıp gidiyor ben bu çocugun bu alışkanlıgını nasıl yok ederim hayır dövicem babamda karşı 9 10 saat pcde gece bagırıyor falan dövüyorum sert vurmadan belki akıllanır diye yok bana bi kaç çözüm yolu söylesin kardeşi olanlar bu arada kardeşimin yaşı 14 onun yaşındakiler dışarda geziyorlar falan anlamıyorum ben.​
Kısıtlama getir

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
modemden ne kdr uzak o kdr ıyı kardesım . modemıne sıfre koy yada pc ye . bı matamatık problemıyle . cozerse gırsın . soru sınıfına yakın sekılde olacak olursa belkı tesvık de edebılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önemli olan community kardeşim. çocuğun arkadaş ortamı oynuyorsa o da onlarla ettiği muhabbetten ötürü oynayacaktır. çocuğu bir branş sporuna veya fotoğrafçılık gibi bir kursa yazdırın öyle bir yer olsun ki çocukların, yaşıtlarının (tabi mümkün olduğu kadar) bilgisayardan uzak olduğu bir yer olsun ki gününü sosyal ilişkiler ile geliştirsin. iyi forumlar.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Çağın sorunu bu artık .Pc olsa dert olmasa dert.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pc ye BIOS şifresi üstüne bir de windows şifresi. Babanı da internet cafelerde esrar falan içiyolar oralara paralar döküyo diye gazla biter gider.

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim bilgisayar powerını sök iş tamam

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
tüm tedbirleri alsan da yine de bir yolunu bulabilir, tüm yolları kapatmak için kafa yor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İndirme hızını kısıtla PC mi o kadar kaıtla ki Google’a 2 saate girsin bir süre sonra kanser olup vazgeçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...