Seçkin Üye
Dostum hiç bilmiyorum, fakat aynı kişiler falan çıkıyor yani 200 kişiyi takip ediyorum çıkıyor yine ya 180 ya 200 oluyor ne yapıcam yok mu bunun çözümüYine aynı kişileri takip ettiğine emin misin? Takip isteği gönderdiğin kişiler halen kabul etmeye devam ediyor olabilir. Başka bir işlem yapabileceğini sanmıyorum.
Hesabı dondurdum hocam bi katkısı olur mu?Yine aynı kişileri takip ettiğine emin misin? Takip isteği gönderdiğin kişiler halen kabul etmeye devam ediyor olabilir. Başka bir işlem yapabileceğini sanmıyorum.
Nası yapabilirim hocam, çerezleri falan sildim ne zehir zıkkım birşeymiş bu yaSitelerden üyeliğini sildirmen lazım hocam anca öyle olur panele düştüğün için direk
Siteyi buldum API ve şifre kullanıcı adı ile böyle ypaıyormuş şifrem ve kullanıcı adı değişik API nasıl değiştircem yardım edermisin?Dostum bilgisayardan instagrama gir gönderdiğin takip isteklerini görebiliyorsun oradan bi kontrol et. 2 aşamalı doğrulamayı kullan son gönderdiğin takip isteklerini çek bir daha takip etmez kimseyi.
Takip ediyor, takipten çıktım hepsini çıktıktan sonra hemen hesabı dondurdum gece 12'ye kadar beklicem yav hocam API'den yapıyormuş siteye buldum Kullanıcı Adı, şifre ve API Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirdim, API diye arattım youtube'da falan fakat hiçbirşey bulamadım inşallah bu yöntem olur çerezleri falanda sıfırladım virüs taraması yaptım, iki adımlı doğrulama etkintekrar eposta değiştir iki adımlı doğrulama aç hesabı dondur 1 gün sonra aç hallolur büyük ihtimal
Hocam 270 takipçi vardı, hesapta bütün arkadaşlar orda ekli birdaha onlara ark atıp fotoğrafa aynı beğenileri kazandırmak iş falan masraflı yardım edebilir misin? cidden, ona göre deneyeceğim.zamanında çok yapmıştım bu bot işini. Hesabı kapatmaktan başka çaren yok. Ben bot atarken bir tane fake hesap oluşturup atıyordum orda 1k takip edilen oluyordu. Senin takip ettiğin herkes aslında o sitede bot atmış ve site seni de içine alarak bot atanlara bot olarak gözüküyorsun. Hesabı sil yeni hesap aç kral takipçide de sıkıntı olur diyosan ben eklerim dert etme
ya çok yardım edemem ben yaşamıştım bu sorunu 3kydı hesap 1k takip ettiğim vardı ilkte yanlış yapmışım hesabı kapatmak zorunda kaldım tekrar açtım bi daha bot işiyle uğraşmadım. Beğeninin falan önemi yok kral ya ben biraz daha araştırayım senin için hesabı kapatmadan hallediliyor muymuş bakiyim onaTakip ediyor, takipten çıktım hepsini çıktıktan sonra hemen hesabı dondurdum gece 12'ye kadar beklicem yav hocam API'den yapıyormuş siteye buldum Kullanıcı Adı, şifre ve API Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirdim, API diye arattım youtube'da falan fakat hiçbirşey bulamadım inşallah bu yöntem olur çerezleri falanda sıfırladım virüs taraması yaptım, iki adımlı doğrulama etkin
Post automatically merged:
Hocam 270 takipçi vardı, hesapta bütün arkadaşlar orda ekli birdaha onlara ark atıp fotoğrafa aynı beğenileri kazandırmak iş falan masraflı yardım edebilir misin? cidden, ona göre deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?