Kardeşim, takipçi hilesi yapmaya çalışmış tanımadığım herkesi takip ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, benim hesabımda yapmaya çalışmış şimdi bütün, hindistanlı kekolar'ı takip ediyorum şifreyi değiştirdim, e postayı değiştirdim kullanıcı adını değiştirdim güven faktörü vs. etkinleştirdim. sitelere izin vermede vs. bişey gözükmüyor izin verilmemiş çıkıyorum yeniden takip ediyor nabıcam ya lütfen yardım edin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yine aynı kişileri takip ettiğine emin misin? Takip isteği gönderdiğin kişiler halen kabul etmeye devam ediyor olabilir. Başka bir işlem yapabileceğini sanmıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yine aynı kişileri takip ettiğine emin misin? Takip isteği gönderdiğin kişiler halen kabul etmeye devam ediyor olabilir. Başka bir işlem yapabileceğini sanmıyorum.
Dostum hiç bilmiyorum, fakat aynı kişiler falan çıkıyor yani 200 kişiyi takip ediyorum çıkıyor yine ya 180 ya 200 oluyor ne yapıcam yok mu bunun çözümü
Post automatically merged:

Hesabı dondurdum hocam bi katkısı olur mu?

Son düzenleme:
Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
knk o bendede olmuştu takipten çık sonra int kapa telefon yeniden başlat sonra insgram sil sonra indir bidaha bak

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sitelerden üyeliğini sildirmen lazım hocam anca öyle olur panele düştüğün için direk

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka birşey olmaz bütün güvenlik önlemlerini yaptıgında tekrardan takip etmez hesabın

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bug olmuştur veya takip istegi kabul ediyorlardır şifre değiştiyse edemezler

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum bilgisayardan instagrama gir gönderdiğin takip isteklerini görebiliyorsun oradan bi kontrol et. 2 aşamalı doğrulamayı kullan son gönderdiğin takip isteklerini çek bir daha takip etmez kimseyi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum bilgisayardan instagrama gir gönderdiğin takip isteklerini görebiliyorsun oradan bi kontrol et. 2 aşamalı doğrulamayı kullan son gönderdiğin takip isteklerini çek bir daha takip etmez kimseyi.
Siteyi buldum API ve şifre kullanıcı adı ile böyle ypaıyormuş şifrem ve kullanıcı adı değişik API nasıl değiştircem yardım edermisin?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şifre degiştikten sonra herhangibi bi sıkıntı cıkmaması lazım aslında

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
tekrar eposta değiştir iki adımlı doğrulama aç hesabı dondur 1 gün sonra aç hallolur büyük ihtimal

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
zamanında çok yapmıştım bu bot işini. Hesabı kapatmaktan başka çaren yok. Ben bot atarken bir tane fake hesap oluşturup atıyordum orda 1k takip edilen oluyordu. Senin takip ettiğin herkes aslında o sitede bot atmış ve site seni de içine alarak bot atanlara bot olarak gözüküyorsun. Hesabı sil yeni hesap aç kral takipçide de sıkıntı olur diyosan ben eklerim dert etme

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
silip tekrardan yüklemeyi dene sildikten sonra teleonu yeniden başlat dene

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tekrar eposta değiştir iki adımlı doğrulama aç hesabı dondur 1 gün sonra aç hallolur büyük ihtimal
Takip ediyor, takipten çıktım hepsini çıktıktan sonra hemen hesabı dondurdum gece 12'ye kadar beklicem yav hocam API'den yapıyormuş siteye buldum Kullanıcı Adı, şifre ve API Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirdim, API diye arattım youtube'da falan fakat hiçbirşey bulamadım inşallah bu yöntem olur çerezleri falanda sıfırladım virüs taraması yaptım, iki adımlı doğrulama etkin

zamanında çok yapmıştım bu bot işini. Hesabı kapatmaktan başka çaren yok. Ben bot atarken bir tane fake hesap oluşturup atıyordum orda 1k takip edilen oluyordu. Senin takip ettiğin herkes aslında o sitede bot atmış ve site seni de içine alarak bot atanlara bot olarak gözüküyorsun. Hesabı sil yeni hesap aç kral takipçide de sıkıntı olur diyosan ben eklerim dert etme
Hocam 270 takipçi vardı, hesapta bütün arkadaşlar orda ekli birdaha onlara ark atıp fotoğrafa aynı beğenileri kazandırmak iş falan masraflı yardım edebilir misin? cidden, ona göre deneyeceğim.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankam ayarlardan giriş hareketlerine gel ordan sadece sen kal dier herkesi at 2 faktör ekle facebook bağlıdır giren kişler kayıt etmiştir şifreyi değiştirsen bile ordan varsa sil kendi faceni bağla.

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Takip ediyor, takipten çıktım hepsini çıktıktan sonra hemen hesabı dondurdum gece 12'ye kadar beklicem yav hocam API'den yapıyormuş siteye buldum Kullanıcı Adı, şifre ve API Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirdim, API diye arattım youtube'da falan fakat hiçbirşey bulamadım inşallah bu yöntem olur çerezleri falanda sıfırladım virüs taraması yaptım, iki adımlı doğrulama etkin

Hocam 270 takipçi vardı, hesapta bütün arkadaşlar orda ekli birdaha onlara ark atıp fotoğrafa aynı beğenileri kazandırmak iş falan masraflı yardım edebilir misin? cidden, ona göre deneyeceğim.
ya çok yardım edemem ben yaşamıştım bu sorunu 3kydı hesap 1k takip ettiğim vardı ilkte yanlış yapmışım hesabı kapatmak zorunda kaldım tekrar açtım bi daha bot işiyle uğraşmadım. Beğeninin falan önemi yok kral ya ben biraz daha araştırayım senin için hesabı kapatmadan hallediliyor muymuş bakiyim ona

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Üye olduğun siteyi bulup iptal etmen gerekiyor

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
o sıra atılan istekler yeni kabul ediliyordur 2 gün bekle hepsini çık sonra

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam Sistemin attığı istekler onaylanıyor olabilir 2 gün bekleyin sonra tekrar takipten çıkın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...