Kardeşim wolftü rebornü güncelleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hesabım Rütbeli Ama İçi Boş Sadece Real Envanter kullanıyorum sizde kullanın yeni silahları istiyorsanız

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bıktım sürekli hile istemlerinden adamlar yapabildiklerini yapıyor ztn nereye yetmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Emredersiniz paşam.
Bu nasıl üsluptur böyle mübarek?
Bu adamların işi gücü yok mu empati kur biraz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tamam ya iyi ki bişe istedim neyse ama amacım onaylı üye olacaktım o yüzden böle bişe açtım yani
Ama sizde haklısınız o an sinirime gitti o yüzden öyle yaptım

Üye
8 HİZMET YILI
Burda hile isteyenler varsa gidip kendileri yapıcaklar biz paylaşıyoruz durmadan idare edin işte daha ne uzatıyosunuz buradaki insanlar senin içinmi çalışıyor adamların hayatları var yaşıyacaklar eğlencekler hep burda olmazki fırsat buldumu hangi hileyi güncellesek diye bakıyorlar biz wolftü için hile paylaşıyoruz zaten az araştırma yaparsan bulursun benim konularımdan burada kimse kimseye emir veremez forum burası güncelle diyince güncellenmiyor cold hack alıcaktım diyosun git al o zaman 70 tlye yöneticiler şuan aktif değilse biz varız biz yardımcı oluruz burası yardım merkezi hile merkezi değil !!!!!

Sonuna kadar katılıyorum , burada herkes birbirine yardımcı oluyor olmayan olmaz adamlar hile cıkarmasa cıkarmazlar buna da kimse bişey diyemez adam mecbur değil üstelik işini severek yaptığı ücretsiz sunmasından bellidir zaten. Hefşeysen önce saygı kardeşim güncelleyin ne demek? Adab ı hixmi öğrenmediniz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim burda paylaşılan hile hiç bi yerde bulaman burdaki insanlar krallll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...